ny vecka, nytt liv

.jag 2014-10-20 07:02 (inga kommentarer)
jag sitter vid skrivbordet på jobbet och håller på att gäspa käkarna ur led. i morse cyklade jag till jobbet, hade ställt klockan på 03.30, vaknade 02 någonting och kunde inte somna om. fin start på veckan, not. och fryser gör jag också fastän det inte ens är kallt ute. 15 grader i mitten av oktober, jag klagar inte.

helgen sprang iväg. i lördags var det kursavslutning på brukshundklubben. alla i vår kurs sa att de var helnöjda och tyckte de hade fått mycket och bra hjälp och ville gå kurs till våren igen, jättekul att höra. sen var vi och handlade och sen vet jag inte riktigt vart resten av dagen tog vägen, men det var väl matlagning och disk och diverse småplock. igår var det avslutning på agilityklubben. jag vet inte om jag är sådär stormförtjust i att alla kurser ska ha gemensam avslutning på en och samma dag istället för att man bara har en avslutning den dag det är sista gången på ens kurs, men jag antar att man ska tycka att det är trevligt att umgås med likasinnade eller nåt. ja, hur som helst så spöregnade det och ingen verkade ha planerat någon direkt aktivitet utan det var nog mest bara att man skulle träffas, så det kändes väl som lite slöseri med tid kan jag ju tycka. och sen kom vi hem och, tja, sen gick väl några timmar där med till matlagning och disk och diverse småplock och plötsligt var det kväll och dags att gå och lägga sig. så några oceaner av tid till vila och rekreation blev det inte den här helgen heller. nästa helg kanske. och nu i veckan som kommer, då har jag bara en föreläsning imorgon kväll, annars INGENTING ALLS inbokat förutom jobbet då. som jag har längtat efter detta.

och nu är ju den tiden när man kan gå härliga promenader i regn och rusk, komma hem och tända i kaminen och grotta ner sig i soffan med filtar och böcker och tekoppar. härligt är ordet. och det hade varit ännu härligare om man inte hade fått sina härliga promenader förstörda av telefonsamtal från sin mamma, som måste ifrågasätta och gnälla över att jag går ensam i skogen ("jag är inte ensam, jag har ju hundarna med mig". "jamen hundarna har du väl ingen nytta av om det kommer en VÅLDTÄKTSMAN", "jamen tror du någon våldtäktsman skulle hoppa på någon som har TRE HUNDAR med sig?" "ja, sånt vet man aldrig"). detta evinnerliga nojande går mig på nerverna. och snart är det jul och vi "måste" träffas och jag har redan ångest för det. men jag ska förtränga det ett tag till, det är ju trots allt två månader kvar.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.