tjatigt

.jag 2014-10-16 10:24 (inga kommentarer)
det börjar kännas tjatigt att inleda i stort sett varenda text med gnäll om hur trött jag är. men det är jag i alla fall, det överskuggar liksom allt. jag brukar verkligen inte ha svårt att komma ur sängen på morgnarna, men i morse tog det emot så enormt mycket när klockan ringde att jag nästan var gråtfärdig.

i tisdags kväll var jag på en föreläsning som hör till instruktörsutbildningen jag ska gå, den var obligatorisk men kändes otroligt meningslös och innehöll inga nya kunskaper. och alltså vad är det med folk som använder powerpoint men inte kan lära sig att aktivera bildspelsfunktionen utan man är tvungen att sitta och glo på dispositionsläget?
igår kväll var jag på möte på brukshundklubben, och hamnade naturligtvis i diskussion med nån jävla bakåtsträvare som varit medlem i hundra år och som inte vill fatta att det inte RÄCKER med att "jamen allting står ju på hemsidan" om man vill få folk att engagera sig, för det är ingen som orkar klicka hundra gånger och sitta och aktivt leta efter information man inte ens visste att man sökte efter. jag föreslog att man skulle kunna highlighta vissa aktiviteter som klubben har som är jättebra men som få vet finns, lyfta fram dom på hemsidans förstasida och på så sätt locka fler människor till sagda aktiviteter, men fick då till svar att "jamen allting kan ju inte stå på förstasidan". eh. tröttsam inställning skulle jag vilja säga.


jaja. idag är det torsdag, lika med städdag hemma, inte kul men det måste ju göras. sen tänker jag fan i mig inte göra ett smack mer nytta. längtar efter helgen, ingenting på fredagkvällen och bara en liten aktivitet på lördagen och en på söndagen. nu ska jag göra vad jag kan för att hålla kalendern mindre full framöver, tackade till exempel precis nej till både konstfest och julfest med jobbet. good girl, fast det var faktiskt ingen direkt självuppoffring från min sida. förra årets julfest var astråkig och maten var verkligen ingen höjdare, men det tyckte tydligen inte dom som bestämmer om julfester för vi ska till samma ställe i år igen. tack, men nej tack. och den där konstfesten är det puckochefen som håller i så tack, men nej tack där också.

i övrigt har jag precis anmält mig till en kurs om konflikthantering på arbetsplatsen. det känns som att det finns ett visst behov av det.












Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.