Ditt och datt

parva 2014-08-03 13:50 (1 kommentar)
En semestervecka kvar och blickar jag tillbaka via Instagram så ser det ju fint ut. Och det har varit fint, de där stunderna som finns förevigade var fina. De andra stunderna som inte finns med där - not so much. Det känns förljuget och som ett jäkla hyckleri men det är ju så det funkar. Eller snarare är det så jag har valt. Jag lägger inte upp det fula och vridna till allmän beskådan, det valet har jag gjort. Men ibland tänker jag att jag borde, för att slå hål på de där jäkla falska harmonibubblorna liksom.

Det känns som om jag har varit ledig i en halv evighet. Och det är ju bra när det bara handlar om 3,5 vecka egentligen. Fast jag vill samtidigt inte tillbaka till jobbet. Å andra sidan vill jag inte fortsätta gå och skrota hemma heller. Ni hör ju.

Det är mulet men varmt och jag velar mellan att åka och bada eller att stanna hemma och läsa i hängmattan. Alla dessa beslut på lagom nivå liksom.

eeee

Alltså, instagram under den här sommaren! Det är morgonbad, solnedgångsbad, båtfärder, picknickar, lustiga hopp i havet, blanka insjöar, drinkar och vit sand, leende solbrända ansikten och små söta bebisar i skuggan på vartenda konto. Och jag tänker automatiskt att ALLA ANDRA haft helt fantastiska kvällar och dagar den här sommaren, att det bara är jag som gått och varit eländig. Men kollar man mitt konto så är det ju mycket samma sak där; solnedgångar och grill och hav. Så jag har också reflekterat över det där med den falska harmonibubblan och om den egentligen är bra eller dålig.... men som du säger, det är så det funkar och det är så de flesta (även jag) väljer att lägga fram livet på instagram.

2014-08-04 15:29:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk