jomenvisst

.jag 2014-07-17 19:01 (inga kommentarer)
idag när jag var ute och gick så kom jag på att det blir ju inget kalas in my home town denna sommar. fy fan vad skönt, för att tala klarspråk. istället ska vi fira hos min bror i september och det blir nog jättebra. jättebäst av allt var att jag planterade denna idé hos min syrra och sen fick hon plantera den hos mamma så att en massa jobbigheter bara liksom filtrerades bort på vägen.

naturligtvis fick jag en släng av sleven när jag pratade med mamma innan idag. hon har bett mig hjälpa henne ordna ett presentkort på nätet åt en väninna, och det gjorde jag, men sen skulle det skrivas ut och jag har ingen skrivare värd namnet hemma för jag brukar skriva ut grejer på jobbet och då tyckte hon, mamma alltså, att jag kunde väl åka till jobbet och skriva ut det där och sedan skicka med posten till henne. alltså, nej, verkligen nej, jag åker inte till jobbet på min semester och jag åker inte sex mil fram och tillbaka för att skriva ut ett sketet papper. ja, men då skulle hon fråga min syrra för henne skulle de träffa i helgen, för "vi får ju bara fira de som orkar ta sig hem i sommar". men jag lät den bara passera utan att fånga upp, orkar inte tjafsa om uteblivna kalas med någon som bara vill vara martyr. sen pratade vi om när vi ska åka till min bror, och då sa mamma att då är det fortfarande varmt i havet och då kan vi bada. bara tanken på att hon och jag skulle bada tillsammans i havet får det att krypa i kroppen på mig, TACK MEN NEJ TACK.

nu sitter jag i soffan med datorn i knät och har betat av ett par tråkiga måsten som har hängt över mig ett tag, bland annat renskrivning av minnesanteckningar från ett möte som var för flera veckor sedan och så var det den där presentkortsgrejen till mamma då. inget som tog speciellt mycket tid i anspråk men det har ändå inte blivit av. men nu är det fixat.

imorgon kommer mr S hem igen efter att ha varit hos sin kompis ett par dagar. sen kommer barnbarnen och ska sova över till söndag, så det lär väl inte bli en lugn stund. så det är väl bäst att jag passar på att ta det riktigt lugnt nu då.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.