latar mig vidare

.jag 2014-07-16 17:45 (inga kommentarer)
det händer inte så mycket men det är väl skönt. dagarna går, jag går jättelånga promenader med hundarna, plåstrar om skoskav, plockar bär, hugger ved. igår kväll åkte vi in till stan och åt mat som var to die for på en indisk restaurang. nu har mr S åkt till sin kompis och ska vara där till på fredag. skönt med egentid även om vi inte direkt trampar ner varandra ens när vi är hemma båda två.

min kompis B har börjat hänga med ett mc-gäng. alltså inte hells angels eller nåt sånt, bara ett gäng...eh, gubbar får man nog säga, som gillar att köra motorcykel. och det är väl kul för henne att hon har hittat ett nytt intresse, som jag har förstått det (vi umgås nästan aldrig nuförtiden) så har hon mest suttit hemma och tittat på tv sen vi slutade vara i stallet. det där med att åka motorcykel verkar så förtvivlat meningslöst utifrån de bilder jag ser på facebook. man åker och åker och sen stannar man och fikar någonstans och sen åker man hem igen och that's it liksom. det verkar ju URTRÅKIGT, fast det måste ju vara något i det som jag inte fattar. jaja, det kan ju vara kul för B att göra något annat än att sitta hemma och titta på tv i alla fall.

själv blir det väldigt lite tv och väldigt lite internet just nu. jag lever här och nu och det är inte alls illa. synd att man inte är ekonomiskt oberoende för så här skulle jag kunna ha det jämt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.