windy

.jag 2014-07-02 06:48 (2 kommentarer)
uääh. jag kan inte minnas att jag någonsin har känt mig i så stort behov av semester som nu, men förmodligen var det samma visa förra året. och året dessförinnan, och så vidare. att jobba i en bransch som har toppen av sin högsäsong i maj, juni och juli har helt klart vissa nackdelar. åtminstone i maj, juni och juli. men men. nu är det ju bara tre dagar kvar, det får jag stå ut.

fast det gör jag knappt. känner en sådan omåttlig irritation över vissa personer att jag har lust att slå dem. hårt. banka in lite vett i deras enfaldiga små hjärnor. be dom att HÅLLA KÄFTEN och bara göra sina jobb och lämna mig ifred för fan så att jag kan göra mitt.

och så min assistent då. någon dag den här veckan ska det komma en leverans med en råvara som kräver en del extra arbete. vi använder såna råvaror i vår verksamhet, och de ramlar ju in lite då och då med ojämna mellanrum, och då blir det merarbete och det kan man ju tycka vad man vill om, men det är så det är. hittills i år har jag tagit på mig i princip allt extrajobb kring de här leveranserna. och ÄNDÅ så gnäller min assistent över att det snart är dags för en ny leverans. nu är hon ju förvisso typen som suckar och pustar och stönar över allt och lite till, men är det inte lite väl magstarkt att HON gnäller över hur jobbigt det är med arbetsuppgifter som JAG har utfört? har god lust att delegera det till henne bara för att hon verkligen ska få något att gnälla om, men det verkar ju lite...oprofessionellt. så då gör jag inte det.

blir även galen på hennes sätt att lite bete sig som om hon vore min morsa, eller som om jag behövde en. säger jag att jag ska gå på möte klockan ett som en ren information att jag kommer att vara någon annanstans klockan ett så kommer hon gärna och påminner lite innan, "glöm nu inte mötet klockan ett" som om jag inte klarar av att hålla reda på min egen agenda. ärligt, jag är verkligen inte en person som glömmer grejer, tvärtom. jag har alltid koll och ligger oftast steget före i allt jag gör, jag behöver ingen dadda som håller reda på var jag ska vara och hur dags jag måste gå för att hinna dit. jag behöver heller inte kommentarer om att jag inte har paraply med mig eller att den jackan inte är tillräckligt varm. JA JAG VET att det förmodligen är sagt i välmening. men jag blir så JÄVLA irriterad.

ja. men eftersom jag är så JÄVLA väluppfostrad så får det väl pysa ut här istället för till dom det berör. nu ska jag koka kaffe och sedan beta mig igenom ett berg av jobb.

Jazzie

Jag fattar inte varför allt blir så outhärldligt när man egentligen börjar se slutet. Jag har ytterligare en vecka kvar till semestern. Men jag står fan i mig inte ut snart. Blir galen på precis allt. Det är som om kropp och hjärna skriker "Jag tänker fan inte ta den här skiten för jag ska snart på semester"
Men jag kan tycka att inställningen kunde få börja 10 minuter innan man går på semester. För det är så jobbigt att känna så här innan. Tar mig ibland en vecka att bara komma ner från den där trippen.

2014-07-02 07:38:54

.jag

@Jazzie: eller hur! första semesterdagarna känns egentligen nästan lite bortkastade eftersom man, jag, mest måste ägna tid åt att, släppa allt, komma ner i varv, ANDAS. och så mycket energi som går åt till att vara irriterad och stressad. i flera veckor dessutom, 10 minuter hade väl varit mer lagom precis som du skriver.

2014-07-02 10:32:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.