My bonnie is over the ocean

ikapiika 2014-06-18 18:48 (1 kommentar)
MissT är på körresa på Färöarna sen i söndags, imorgon kväll kommer de hem. Jag följer deras färd med stort intresse via bloggen som en av de äldsta gosskoristerna skriver. Det verkar helt fantastiskt och jag ångrar lite, men bara lite, att jag inte följde med.

Försommaren rusar förbi och jag vet som vanligt inte riktigt var den tar vägen, många trevlig saker händer, mycket vardag och ibland något litet tråkigare som jag gärna blåser upp till oigenkännlighet av ren trötthet (som i förra inlägget).

Sen håller jag på att surfa ny mobil, främst egentligen för att jag sitter fast i ett skitdyrt dåligt abonnemang och miss T vill ha min nuvarande telefon. Jag är lite motvillig dock då jag minns krisen när jag bytte till den nuvarande, det som bokstavligen slutade i blod, svett och tårar, men kanske det går smidigare om man byter från äpple till äpple.

I förrgår satt jag och surfade gamla Hypotexter och insåg att jag saknade att skriva här, så jag ska nog försöka göra det med lite regelbundenhet. Utan krav på att skriva den ultimata texten om det hyperintressanta ämnet.

Fler texter som den här då. typ.

tori

äpple till äpple brukar gå utmärkt

2014-06-20 09:42:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk