brist på kontroll, småsaker blir enorma

ikapiika 2014-06-10 22:45 (inga kommentarer)
Nu är det sådär igen, att jag har fullt sjå att se till så att saker inte brister. Idag brast det, lite. G hade hemma matteboken för att räkna till en viss sida, vilket han gjorde i princip. Han skulle bara räkna några tal på morgonen., därför låg matteboken på matbordet när jag åkte hemifrån. Troligt är sen att den blev bortstädad till ett annat bord. Faktum är att talen aldrig blev räknade och boken kom inte med till skolan, vilket medförde att G inte kunde räkna de sista sidorna (han var VÄLDIGT frustrerad över detta) på matten idag. Visst det var dumt att det blev så, och det är väl egentligen inte någon jättegrej. Det är mest bara symptomatiskt just nu jag tappar saker hela tiden och blir lätt hysterisk när det inte går som planerat.

Idag till exempel höll jag på att bryta ihop i bilkö, när jag för en gångs skull kommit iväg i tid tog det mig 1h45min till jobbet. dvs 1h längre än vanligt. KUL jomen. Sen åkte jag från jobbet strax efter lunch för att fixa pass till T. det tog 2.5h på grund av mycket folk och kajko datasystem.

och vips for den dagen. Och med detta oerhört ostrukturerade inlägg vill jag säga att jag känner mig brytfärdig och ska gå och sova, tror jag, och hoppas att alla böcker som ska tillbaka till skolan imorgon kommert dit.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk