Är du fortfarande arg?

parva 2014-06-11 16:53 (inga kommentarer)
Jag tänker rätt ofta på mitt ex. Mest av den enkla anledningen att jag åker förbi hans hus i princip varje dag. Han bor ett par byar bort och den byn passerar jag när jag åker till jobbet eller in till stan.

Jag vet att han är förlovad, att han har en styvdotter och att det kommer en bäbis i augusti. Tack vare Facebook, kanske lite googlande och så lagfarterna i dagstidningen.

I morse hejade jag på hans äldste bror som var ute och gick när jag körde förbi. För ett par veckor sen sms:ade jag med hans yngre bror om en skopa jord. Jag har gått på samma yogaklass som hans tvillingsyster under våren, vi har småpratat lite om katter.

Samtliga bor i byarna runtomkring.

Och jag kommer inte ihåg när jag pratade med mitt ex sist. Det skar sig någon gång där vid 2008, tror jag. Tre år efter att vi gjort slut, tre år av att försöka vara vänner trots att den ena av oss hade känslor kvar; han. Han var ledsen och sårad, jag hade skuldkänslor för att jag hade fallit ur kärleken. Men tillslut insåg jag att jag mest bara var en dörrmatta och att det inte fanns någon poäng med att fortsätta umgås. För oss bådas skull.

Men innan, innan vi blev ihop, då var vi bästa kompisar. Så det är klart att jag undrar. Hur han har det, vem han är nu. Om han fortfarande är arg.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk