Detta har hänt

Anni 2014-04-23 22:32 (inga kommentarer)
Det är våren när allt ska hända, helst igår!

Jag jobbar, inte så himla mycket men det tar sin lilla tid.

Jag har köpt ny bil, det har tagit en del tid och framför allt kraft att bestämma mej. Nu har jag en liten röd "Blixten" som rullar så snällt så.

Jag sjunger i två körer, varav den ena just har haft en stor konsert som var fullkomligt underbar och en jätteutmaning och jag har övat och övat och övat och haft konstant minst en låt på hjärnan i över två månader. Det tar upp en del hjärnkapacitet fast det ligger i bakgrunden och liksom snurrar under tiden jag tänker på annat. Nu har vi ju haft konserten, men tro inte att den interna jukeboxen tar ledigt för det... *gnolar, gnolar*

KV är här och har varit här några veckor. Det är mysigt att ha honom här, men jag känner liksom att jag behöver vara lite social och jag får lite dåligt samvete när jag aldrig är hemma. Fast han är snäll och är rätt bra på att roa sej själv oxå.

Sen har vi utmanat varandra på stegtävling och han vinner. :-) Men jag försöker att ta vara på knoppande vår och löv som brister ut i grönska och alla fåglar som kommit ren och kvittrar i buskarna. Och hela tiden har jag en känsla av att våren rinner mellan fingrarna på mej och jag blir så stressad av att hinna njuta av den så att jag missar själva grejen.

Och sen vill jag ju hinna vara lite social med mina vänner och det är jag väl lite av och till, men jag VILL så himla mycket och hinner så lite.

Har länge planerat att ha en tjejkväll och sitta och äta gott och snacka strunt, men det har inte blivit av. Vi har planerat en pannkaksfrukost med hela gänget, men när ska vi hinna det? Och så blir det roliga mest stress fast jag absolut VILL göra allting, men jag hinner bara inte just precis nu.

Varför kan jag inte bara strunta i att planera och bara njuta av nuet? Det blir väl nåt för en mindfulnesskonsult att bita i eller nåt sånt. När jag nu ska hinna med att gå till nån sån.

Det är vår, och varje år tänker jag att jag ska vara ledig och bara njuta och sen är kalendern bara full, hoppsan!

Men jag mår i stort sett bra och har det gott. När jag bara hinner inse det.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!