flying

.jag 2014-04-16 07:16 (inga kommentarer)
men gud vad jag är stressad. så jävla överhopad med arbete att jag nog skulle kunna jobba dygnet runt. fast det gör jag ju inte. igår jobbade jag 12 timmar och det kändes som en droppe i havet. högarna växer, mailboxen sprängs.

men ikväll! ikväll har jag ingenting inbokat för första gången på jag vet inte när. efter jobbet ska jag på massage, sen ska jag fan i mig bara åka hem och inte lyfta ett finger i onödan. elda i kaminen, poppa popcorn, läsa, titta på tv. såna grejer. och snart är det påsk. nu råkade ju påsken bli ruskigt uppbokad i år. aktivitet med rasklubben på fredagen, köpenhamn på lördagen och sedan råkade jag lova att jag skulle hjälpa till på en agilitytävling på söndagen. det var väl inte riktigt vad jag behövde, men jag har skitsvårt att säga nej när folk kommer och vädjar till en personligen och man vet att folk i allmänhet tycker att det är ju jättebra att det ordnas tävlingar och grejer, men hjälpa till? nä, då har dom viktigare saker för sig. sen är ju en agilitytävling a piece of cake jämfört med en hopptävling för hästar och jag ska ju inte ens ha något ANSVAR, herregud, bara bli satt i arbete på något sätt. och hinderbanan tar man ju nästan under ena armen och bär ut när allt är klart, jämfört med att släpa miljoner bastanta hinderstöd och blytunga treochenhalvmetersbommar in och ut ur ridhus. nej, men det blir nog bra. hoppas jag får något lätt uppdrag utomhus, bottennappet vore cafeterian för där ser man ingenting av själva tävlingen plus att man måste vara social och trevlig mot alla och det tar på mina krafter.

sen är det ju inte så långt till första maj, där har jag bett om att få vara ledig på fredagen som är klämdag. har visserligen inte fått något svar än, men jag hoppas ju på ytterligare en långhelg inom kort. ledighet kan man ju liksom inte få för mycket av när det känns som att man håller på att jobba ihjäl sig. som sagt.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.