söndagsuppdatering

.jag 2014-03-16 18:31 (inga kommentarer)
alltså, igår var jag så trött att det nästan var obehagligt. jag sov ju en stund, en timme kanske, på eftermiddagen. sedan åt vi och kollade på "game of thrones" och sen började vi kolla på något annat, men jag kunde knappt hålla ögonen öppna. och då var klockan kanske...nio. på kvällen. så jävla sorgligt.

men sen! fick jag en god natts sömn, jag sov djupt och drömfritt och vaknade bara till när mr S gick och lade sig och någon gång till, men båda gångerna gick det fort att somna om. så när jag slog upp ögonen klockan sju var jag pigg och utvilad. ingen huvudvärk och jag hade inte heller vaknat flera gånger av nästäppan från helvetet som jag gjort hela veckan. så jävla skönt. så jag upp och åt frukost och satte deg på jäsning och sedan gick jag upp i skogen med hundarna och kom tillbaks tre timmar senare, bakade bröd, fikade med mr S och sedan hjälptes vi åt att göra klart golvet i tvättstugan, jag lade ju sånt där plattgolv som man kan ha på balkonger och liknande för ett tag sedan, det blev nästan klart då, men så fattades det några kvadrat. som köptes in men blev liggande på grund av tidsbrist. alltså, det tar ju ingen tid att klicka ihop själva plattorna, men nu skulle det mätas och kapas för att passa ihop i skrymslen och vrår och det var lite pilligt. men nu är det klart och blev så jäkla bra, ungefär tusen procent fräschare än det gamla råa skrovliga betonggolvet som aldrig gick att hålla rent hur mycket man än sopade och fejade. nu kan man okynnestappa tvätten på golvet hur mycket som helst.

sedan satte jag tomat- och gurkfröer, gödslade buskar som vi planterade i tomtgränsen mot grannarna från helvetet förra hösten, tömde ut några spannar aska från pannan och kaminen där också och hoppas nu att buskarna ska växa sig manshöga, helst på några veckor. sen röjde jag lite inomhus och lagade mat och nu ska vi snart äta och sedan slappa i soffan och se "liftarens guide till galaxen" (den nya, eller så himla ny är den väl inte, men inte den torra 80-talsversionen i alla fall).

en bra dag, på det hela taget. hade det inte varit för neverendingstory-pms och lite ångest för att jag vet att jag har RÖV-mycket att göra på jobbet imorgon eftersom jag har jobbat med andra saker några dagar men mina vanliga arbetsuppgifter tickar ju liksom på ändå, så hade det varit ännu bättre, men, tja, man kan ju inte få allt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.