Och vilar i kaoset som var

eeee 2014-02-28 15:13 (inga kommentarer)
Hey, det är sista februari! Ska vi göra en liten utvärdering av den månad som är favoriten av kreativa prefix (vabruari, influens... ari, ok nä det kanske bara är vabruari som gäller).

Jag har jobbat en månad som big boss (eller kanske mer little boss) och börjar komma in i det sort of. Det värsta är att det alltid finns punkter på att-göra-listan som aldrig bockas av (på grund av feghet, inkompetens, maktlöshet, tidsbrist, oklarheter och glömska). Det bästa är att jag slutar typ halv fem-fem och börjar åtta-halv nio och inte gör något däremellan.

En annan bra grej är lönen.

Fast hur bra är den när den bara läggs på mat, proteinpulver och billiga kläder som inte passar? Mest på mat, faktiskt. Herregud vad man ska äta när man tränar. Så himla noga.

Men min vikt bekymrar mig. Mitt allmänna tillstånd av finnar, fett och glåmighet bekymrar mig också. Jag vill fly till utlandet. Jag vill äta en hel påse kakor till kvällsmat. Jag blir ful på bild.

Men jag kan rimligtvis inte träna mer än jag gör (eller det kan jag väl men fem gånger i veckan känns redan rätt mycket och ibland blir det sex gånger och det ger inga bra resultaaaat även om jag kombinerar löpning, CF och mobilitet och inte bara kör styrka rakt igenom plus skaderisk blabla).

Träning är numera ett sätt att hålla tankar på avstånd. Träning är att tvätta rent själen. Träning är att krama ur must ur muskler och nå endorfinhöjder. Tillfredsställelsen i en träningsdagbok som fylls på. I januari tränade jag totalt 25 timmar, i februari 22. Förra året tränade jag 10 timmar i januari och 12 i februari. Nu har jag i och för sig hängt i kretsar där man tränade 14 timmar i veckan så jo. Man kan träna mer. Fast jag kan nog inte det.

Februari har varit en lugn månad på dejtingfronten. Eh. Jag har inte dejtat, kort sagt. Jag har käkat mat och kollat film och smygpetat på någon men jag skulle inte kalla det dejt (och det är förmodligen därför det har hänt ty börjar vi prata i dejtingtermer försvinner räven tillbaka ut i skogen) (räven är här en metafor för konstigaste killen någonsin).

Vad mer gör jag än tränar, äter, jobbar och inte dejtar? Träffar vänner. Det är bra! Vänfronten ser fin ut, med både gamla klassiker och nya godingar.

Annars säger jag mest som Mackan idag:

Trött
som
döden
vintern korta dar
är långa i år

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk