Isolering

Anitan1! 2014-02-27 10:47 (2 kommentarer)
Vi ska på begravning och jag sörjer med de anhöriga. Själv hade jag inte en så nära relation till den avlidna att mitt liv förändras, men jag tyckte om henne. Och det gör ont i magen, påminnelsen om att livet är så skört och oförutsägbart. Jag tror att de anhöriga är lite vilse. Hon var en stor personlighet som tog mycket plats och jag har upplevt det som att de andra kretsar runt henne. Mamman som alla på olika vis förhåller sig till. Det känns overkligt när en så kraftfull person går bort, mitt i livet, med mycket kvar. Men så var det inte.
Och mitt i det stora, döden, ställs jag inför det futtiga, tillvaron i den här staden där vi inte ens har en barnvakt när vi ska gå på begravningen. Det är något sjukt över det, att man en vanlig torsdagseftermiddagen i februari faktiskt inte har någon som kan hjälpa. Den stora kan alltid följa med en kompis hem, det löser sig, men den lille är inte där än. Har aldrig gått hem till någon själv, kissar fortfarande på sig i land.

Anitan1!

... Jag får fortsätta här eftersom min text hänger sig och avslutar sig själv när jag skriver med iPhone.
Ibland, kissar han på sig, och vi har en granne och vän som skulle kunna hämta, som han trivs hos, som han känner, men just denna dag kan hon inte och då är det kört. En annan vän erbjöd sig men när vi kalkylerade tiden, för henne att ta sig från sitt jobb, hämta sitt eget barn på vägen, ja då skulle hon komma fram en timme efter att dagis stängt.

2014-02-27 10:51:09

Anitan1!

... Sorry detta hattande... Vi får väl skylla oss själva, vi har inte varit taktiska och byggt upp ett nätverk, men det är fan i mej inte lätt, jag upplever så många människor här som galet stressade, på gränsen till vad de klarar av. Och 55 mil bort har jag syskon och föräldrar, en annan bas som ibland känns lockande.

2014-02-27 10:54:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-12-14
Antal texter
33
Övrigt
Valspråk