Somebody not too bright but sweet & kind

eeee 2014-02-21 18:20 (inga kommentarer)
Min ensamvecka utan personal är nu över. Näst sista dagen fick jag mysa med S och idag fick jag mysa med min chef. Prata litteratur och träning, bevaka hockeyn, äta massa wienerbröd. Man har det bra vissa dagar, ändå.

Men en stor trötthet drabbade mig på väg till spårvagnen och en ännu större trötthet infinner sig ofta över fb-chattens existens och de mönster som går att se där. Men man kan kanske välja att inte vara trött? Inatt tillexempel var jag inte alls trött utan klarvaken mellan halv två och tre. Låg alldeles stilla och följde dramat hos doktorerna på Seattle Grace och undvek allvarliga tankar.

Det har sagts att det bästa sättet att komma över en kvinna är att förvandla henne till litteratur. Detta kan säkert även appliceras på små pojkar.

I helgen kommer T hit med BARNET! Jag planerar i övrigt att vila en hel del från boxen och fokusera på långlöpning. Ty det rensar sinnet. Och vad gör jag lördag kväll? Jag vet inte men någon kommer säkert få i uppgift att rädda mig.

Tänker idag ta hemmafredag med storstädning, kortlöpning, någon slags wok. Av morgondagen förväntar jag mig intet (ja förutom trevligt häng med T då). Då blir man inte besviken etc osv whatever.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk