huvudvärk

.jag 2014-02-19 13:24 (2 kommentarer)
jag sitter på jobbet och har en riktigt ondskefull dunkande huvudvärk som omöjliggör allt avancerat tankearbete, tyvärr håller jag just nu på med rätt så avancerade grejer så man kan ju säga att det är en rätt dålig kombination. funderar på att ta en citodon, men det är ju inte heller direkt förenat med ett väloljat maskineri i hjärnkontoret. i rummet intill mitt sitter några och har möte och jag stör mig på att de skrattar så högt och bullrande mest hela tiden. känner mig stressad på grund av att jag måste vänta på information från andra människor och de har inte bråttom och är det inte det så är det diverse IT-relaterade problem som diverse konsulter måste "ta sig en funderare" på hur de ska lösa och så måste jag vänta på det och JAG KOMMER INTE VIDARE med mitt. extremt irriterande att peta lite här, peta lite där och aldrig bli färdig med något. sucksucksuck.

och imorgon måste jag städa och baka bottnar till lille O:s tårta som jag sedan ska lägga ihop och garnera på fredag, och då ska jag dessutom till t*ndl*karen efter jobbet och gud vet i vilket skick man befinner sig i efter det. sen på lördag ska jag på hundkurs och efter det är det kalas för lille O, sen är det kurs hela söndagen också. ser jättemycket fram mot kursen, det ska bli spännande att få lära sig något nytt, men samtidigt är det ju...lite jobbigt att inte få ha någon egen- och vilotid på hela helgen. nej, jag är visst aldrig riktigt nöjd.

så nu sitter jag här och stressäter lite överblivet julgodis och väntar på ett jobbtelefonsamtal som visst aldrig kommer. helst skulle jag vilja ligga i ett mörkt rum och ha det helt tyst omkring mig, men det är väl en utopi. okej, färdiggnällt, nu ska jag väl jobba vidare så gott det nu går.

parrotlet

Högljudda kollegor som har all tid i världen för allt annat än att ge än info man bett om hundratals gånger.... underbart. Hoppas huvudvärken är bättre efter en natts sömn!

2014-02-20 04:11:47

parrotlet

*ge EN info

2014-02-20 04:12:08


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.