ain't been much

.jag 2014-02-17 07:28 (inga kommentarer)
jaha, och helgen kom och helgen gick och det blev måndag igen. fast det blev en bra helg, trots pms från HELVETET, still going on.

i lördags lade jag nytt golv i torkrummet samt knackade bort cement som vi tror förra ägaren har tänk laga en spricka i golvet i tvättstugan med, men på ett väldigt generöst sätt så att halva golvytan är som en kulle, som om han hade en massa cement över och inte visste var han skulle göra av den (ELLER SÅ LIGGER DET ETT LIK BEGRAVET DÄR?). den har hur som helst lossnat, så bort med den (inget lik uppenbarade sig) och sen visade det sig att själva sprickan under den kvadratmeterstora cementblaffan var typ en decimeter lång och en millimeter bred så man kan ju verkligen undra varför all denna cement skulle på. men, jaja, whatever, nu är blaffan borta och snart ska även det skrovliga gamla betonggolvet täckas av golvplattor som kommer att göra städningen till en REN FRÖJD, så att säga.

igår var jag och tränade med hundarna i en ny inomhushall alldeles här i närheten, och den var jättefin och de som har den verkade jättetrevliga. träffade ett gäng från "min" brukshundklubb och det var kul, det känns lite som att vi har legat i ide under vintern. jag tränade ganska ostrukturerat, hade ingen ordentlig plan utan jag ville stämma av några av de (för oss) svårare momenten med valpen (sändande med ställande, fjärrdirigering, metallapportering, vittringsapportering) och det gick bra, väldigt bra faktiskt med tanke på att vi knappt tränat ett smack sedan i höstas någon gång. med minsting är det egentligen mest att träna ihop med andra eftersom han i första hand behöver lära sig att fokusera och sålla bort andra intryck när han jobbar. för det mesta gick det över förväntan faktiskt, så det var kul. sedan körde vi en rallylydnadsbana med danska skyltar, och det gick väl...sådär. mitt fel förstås, jag kunde inte kunde skyltarna och fick inte något flyt i själva banan och dessutom var det en hel del högerhandling och jag är skitdålig på just högerhandling. men det finns väl utrymme för förbättring kan jag väl tänka mig.

på jobbet: jag väntar fortfarande på att en myndighet ska förse mig med en e-legitimation och det var ju hemskt vilken tid det ska ta. sen ska jag ju hinna lära mig systemet för att kunna göra jobbet där det är deadline i månadsskiftet, det börjar kännas lite akut faktiskt. det finns väl inget som är så frustrerande som att ha apmycket att göra och inte kunna göra ett smack på grund av omständigheter över vilka man inte råder över det minsta. BAH.

idag tänkte jag ge mig ut och springa en liten runda efter jobbet. nu har det gått så lång tid sen sist att det nästan känns som att börja om från noll igen, och det känns ju inte så lite jobbigt. men det är bara att sätta igång, ingen kommer att göra det jobbet åt mig. GO GO GO.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.