Det tog lite kraft men trots allt

eeee 2014-02-14 23:06 (4 kommentarer)
Textrutan är tom för jag vet inte vad jag ska skriva om. Februari är inte en bra skrivarmånad. Februari är inte en bra månad. Jobbet är redan efter några dagar extremt frustrerande eftersom jag är chef utan långsiktigt ansvar och utan ekonomisk kunskap (har inte satt budget, kommer ej sätta budget?). Jag går omkring i konstant mycket hög stressnivå och i onsdags kräktes jag hela dagen. Har nu fortsatt magont, som ökar i styrka när jag stressar eller rör mig. Jag vill mest ligga helt stilla på sidan i sängen och kolla på en av doktor-serier.

Har inte kunnat dricka kaffe på tre dagar och känner mig helt dum i huvudet. Plus konstant uppsvullen due to ingen ordning på maten due to ja det där med att jag kräktes hela onsdagen.

Facebook och jag kommunicerar kring personer jag väljer att blockera i mitt flöde. Varför vill du inte se detta? frågar Facebook. Personen brukar få sin status gillad av någon som jag aldrig får ligga med finns inte med som alternativ. Superlöjligt.

Jag borde städa min lägenhet.

Alla mina vänner vill bara träffas i följande sammanhang: fika. Brunch. Lunch. Middag. Drinkar. Blir fattig och tjock. Kan vi inte träffas på något annat ställe? (tja, vi träffas ju när vi tränar också). Kan vi inte promenera i skogen (nej fy, det lät jättetråkigt när jag skrev det, orkar inte promenera). Kan vi inte... nä jag vet inte. Jag kanske inte vill träffa folk.

Kan vi inte gå hand i hand i solnedgången?
Någon?
Jag skiter i vem. Osv.

Jag återkommer när jag kravlat mig ur depp.

AnnA

Fast promenader i skogen är ju det bästa tycker jag. Både för kropp & själ.

2014-02-15 08:30:48

.jag

<3

2014-02-15 12:39:19

parva

Kram!

2014-02-15 19:28:59

eeee

AnnA: jaa fast just nu hittar jag inte riktigt min energi i det där med sakta mak i skog och mark... fast å andra sidan har jag inte heller försökt på länge :)

2014-02-17 08:41:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk