morgondimma

.jag 2014-02-10 06:51 (inga kommentarer)
jaha, men då var det måndag igen då. men ingen vanlig måndag, för idag kunde man, det vill säga jag, bara gå ut och sätta mig i bilen och köra iväg som en normal människa. jag slapp skotta snö, skrapa rutor och riskera livet på isblanka gator för idag var det REGN och PLUSGRADER och ingen var gladare än jag fastän det var i svinottan och det kändes som att jag bara hade sovit en kvart ungefär.

i lördags hade jag hundkurs och det gick bra, över förväntan faktiskt. kul att se att ekipagen verkligen försöker jobba ihop och börjar bli team snarare än att det är två viljor som stretar åt olika håll. jag passade även på att träna lite med mina egna och det gick bra. skönt att de inte har legat av sig helt under vintern.

sen kom ett litet otäckt mail med tider för viltspår i vår och ibland tror jag att de här viltspårmänniskorna hackar sig in i min kalender och lägger sina träningar exakt där jag har små luckor så att jag ska känna att "jamen kolla, här har jag ju ändå inget annat", och vips så var tio helger mellan mars och midsommar uppbokade. så kan det gå, men jaja. jag gillar ju att hålla på med viltspår, jag gillar folket i viltspårgänget, jag gillar att vara i skogen med mina hundar så jag vet inte riktigt vad det är jag klagar på.

veckan som kommer ser i alla fall ut att bli okej. lågkaloridag idag, träning imorgon, kanske ska jag springa en liten runda på onsdag om snön och isen är borta då. det har ju TYVÄRR inte blivit någon löpträning alls i år, sist jag sprang var någon gång i mellandagarna. men det är ju bara att ta nya tag. någon dag ska vi åka till soptippen och slänga grejer också. AH. jag älskar att åka till soptippen och slänga grejer.

en okej vecka på fritiden alltså, men jobbmässigt är det kaos och jävligt mycket. bäst jag tar några spadtag där då.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.