pust

.jag 2014-02-06 20:21 (inga kommentarer)
jag ligger i soffan och önskar att jag hade hundra värmedynor, eller åtminstone två. har en trist liten låsning i ländryggen som ett litet minne av allt snöskottande, tror jag åtminstone. utöver det har jag dragit på mig nackspärr. jamen grattis till mig.

idag har jag jobbat som ett as. haft möte och pekat med hela handen och fattat läskiga beslut i chefens frånvaro.
sedan åkte jag och handlade och sedan hem och städade. tömde diskmaskinen, sprättade upp kuvert, fick godkänt-stämpel från mammografin (tack), betalade två räkningar (allt som inte har förfallodag runt lön borde straffas på något obestämt sätt), bar in ved, gick till biblioteket och lämnade en bok och hämtade en annan, gick till affären och hämtade ett paket, gick hem och klippte klorna på hundarna samt ringde två halvjobbiga samtal. nu har jag druckit te och varma koppen och planerar att inte göra ett smack mer än gå och lägga mig om en stund.

på lördag ska jag hålla hundkurs och jag känner att jag är lite dåligt förberedd, så jag får väl sätta mig med det imorgon eftermiddag. sen blir det tacos, ett glas vin, premiäravsnittet av nya säsongen av game of thrones på svt play och sen tidigt i säng eftersom kursen börjar i svinottan eftersom det var enda tiden som fanns i träningshallen. som ligger långt åt helvete iväg dessutom, men snart ska det öppna en träningshall alldeles här i närheten, det ser jag fram emot så att man kan träna med lite mer kontinuitet även under vintern. känner att framför allt minsting har tappat mycket fokus, så här finns att jobba med.

nu: sängen.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.