peaches and diesel

.jag 2014-01-30 07:22 (inga kommentarer)
idag var det extremt segt att ta sig ur sängen, ändå vaknade jag en kvart innan klockan ringde och kände att jag inte skulle kunna somna om. då skulle man ju lika gärna kunna stiga upp och göra något vettigt, men nä, jag låg kvar och våndades. försökte fokusera på något positivt som jag brukar på morgonen, men jag kom inte på något. igår slutade jag en timma tidigare för det snöade så mycket och snöar det mycket i stan brukar det vara sju resor värre hemma och jag började bli orolig för att inte kunna ta mig hem, men det gick faktiskt ganska bra. väl hemma började jag skotta snö. skottade nonstop i en timma och fyrtiofem minuter och allting var ju egentligen ogjort arbete eftersom flingor stora som dasslock fortsatte att vräka ner. idag är jag helt stel och öm i axlarna och nacken och naturligtvis kommer huvudvärk som ett brev på posten då, så är det ju jämt. idag ska jag på mammografi efter jobbet och det får en ju inte heller att känna sig ung direkt. själva undersökningen tycker jag inte är någonting att oja sig över, men förra gången jag var där så var personen som gjorde den så himla sur och tvär och det tycker jag inte direkt att man ska behöva ta emot. dessutom är det extremt bökigt att parkera vid sjukhuset i vanliga fall och hur det är nu med alla meterhöga drivor vågar jag inte ens tänka på.

jaha, efter det så ska jag alltså åka hem och skotta om inte mr S hinner hem före mig idag men det tror jag inte för han är på ett bygge den här veckan, och utöver det är det städdag. jag gillar verkligen konceptet med att ha en städdag, men däremot är det ju inte så speciellt kul när det verkligen ÄR städdag. som sista spiken i kistan har jag lågkaloridag idag, så jag kommer inte ens att kunna unna mig något smaskigt när allt detta tråkiga och jobbiga på agendan har betats av. eller jo, det är klart jag KAN, men om man nu ska "följa en diet" så funkar det ju inte riktigt om man liksom ger sig själv dispens så fort någonting känns motigt. det brukar inte kännas speciellt motigt, men idag känner jag mig extremt oinspirerad och är dessutom redan hungrig och lite grinig. det måste vara snöns fel.

men om man ska tänka positivt då: idag säger prognosen att det bara ska bli "lättare snöfall" (men det blåser fortfarande som HELL). snön som föll igår kväll var i alla fall lätt och fluffig (till skillnad från den tunga blötsnö som jag hittills har tampats med som gör att när man ska sopa av snön från bilen känns det som att försöka rykta en lerig ardennerhäst) och det det gick på ett litet kick att sopa av bilen och skotta trappan. veckohandlingen är gjord (igår), bilen är tankad (i morse), det ligger ett bokpaket och väntar på mig i affären och imorgon är det fredag. nu ska jag unna mig en värktablett.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.