Citronvatten och träningsvärk

Bietttt 2014-01-13 21:36 (2 kommentarer)
Jag som älskar att sätta upp regler och poängsystem borde älska januari och alla nya löften om att bli exponentiellt bättre. När jag tänker efter så gör jag nog det också. Januari är nog den enda månaden i knippet som det är ordning på. Nu, innan målen och rutinerna börjat glida, är jag precis så nitiskt som jag önskar vara. Det är en ren månad som inte fuskar. Nu när det har blivit kallt och krispigt ute så stämmer det riktigt bra in i min bild av januari.

Att jag sen vet att det mesta glider ut i geggamoja gör inte så mycket och jag tror inte jag skulle överleva alla regler jag sätter upp. Men renheten i sinnet i januari är uppfriskande.

Att ha aktiviteten träningsläger inbokad för helgen känns så rätt att tankarna kring verklighetsförankring inte biter i huvudtaget. Halleluja.



Anni

Själv gillar jag inte när det är trångt på gymmet, så jag softar lite och väntar ut alla nyårslöfteshurtbullar. När dom får träningsvärk och börjar mattas av framåt nästa vecka eller så, då masar jag mej dit... Kanske... om jag ids...

2014-01-13 21:54:10

Jazzie

Gud vilken härlig inställning. Speciellt eftersom jag sitter och knåpar på min text som bara handlar om surhet i januari. Härligt att läsa. Tack

2014-01-14 13:42:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-26
Antal texter
16
Övrigt
Valspråk