Rätt start

Lisasan 2014-01-04 14:37 (4 kommentarer)
Sakta men säkert, små steg i taget. Har lagt av med frukostmackan och käkar nu havregrynsgröt till frukost. Mår så himla mycket bättre redan! Och sen har jag köpt svindyr müsli som jag käkar på kvällen. Mer frön och GI-vettiga gryn än den billiga jag brukar köpa.

En morot till kaffet/lunchmackan är bra det med, och massa frukt.

Jag har bestämt mig för att köpa en Fitbit Force, problemet är bara att få tag i en. Enda alternativet verkar vara ebay, men risken är då att jag åker på en del tullavgift, och det vill jag förstås inte. Men det är en jäkligt bra och smidig liten pryl, och jag behöver alla hjälpmedel som finns för att fatta att jag bör röra på mig mer. Även om jag inte kommer bli någon gymfantast detta år heller så är tanken i alla fall att jag ska kämpa för att promenera lite mer. Gå av en hållplats för tidigt, ta en promenad på lunchen, med mera.

Princess

Haha var tvungen att googla på fitbit force :)

2014-01-07 13:48:04

Bella

Har också tittat på Fitbit Force, men skulle den funka här? Dvs finns appen tillgänglig i Sverige. När vi köpte Furbys till barnen, så köpte vi den senaste versionen som faktiskt går att få tag på i Sverige, men inte officiellt finns i Norden ännu. Och den appen finns inte här och kommer kanske till sommaren fick vi veta. Visserligen är de till viss del bakåtkompatibla, men det fattas en massa funktioner... Tänkte mest om det är samma sak med andra elektroniska prylar.

2014-01-22 07:39:12

Lisasan

@Bella: Jodå, appen funkar i Sverige! Om du laddar ner Fitbit-appen så ser du att man kan välja "device" - där finns Force med som val. Så det är ingen skillnad. Appen kan även användas helt utan tillbehör och räknar steg med bara telefonens hjälp, om man har en iPhone 5s. När allt kom till kritan valde jag Fitbit Flex, mest med tanke på hur många som haft problem med svåra kontaktallergier efter att ha använt Force. Det problemet verkar inte finnas när det gäller Flex, så valet blev genast lättare, jag vill inte riskera något.

2014-01-23 19:42:12

Bella

Okej! Ja, men då så :) Fast det där med allergierna tål att tänka på en sväng till tror jag. Hade missat det. Jag är ju väldigt känslig även om jag inte är direkt allergisk och har dessutom problem med huden generellt, så jag får vara försiktig. Hoppas din funkar bra? Du får gärna avlägga lite rapport när du använt den ett tag!

2014-01-24 07:09:08


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may