reality check

parrotlet 2013-11-26 00:34 (1 kommentar)
Jag satte upp en sur min när vår chef kallade in hela personalen för ett improviserat möte i konferensrummet. Jag hatar att bli avbruten stup i kvarten när jag sitter och skriver eller redigerar något. Särskilt när det alltid rör sig om jobbiga grejer som jag inte känner för att göra... gå på trista galor, laga mat för 100+ pers och ta med till Thanksgiving-lunchen för hemlösa (varför? vi har redan catering och mer mat än vad som kommer gå åt.), bla bla bla...

Men det gällde något helt annat. En av våra deltagare, som var under 30 och just fått fast jobb och lägenhet, hittades död på en bakgata i Brooklyn igår kväll.

Gick hem. Tog en nap. Gjorde ett halvhjärtat försök att baka pepparkakor inför lunchen i morgon. Skrev klart en press release som jag haft ångest över i en hel vecka nu. Kan inte skaka av mig känslan av att vara en ganska usel person - kanske inte på ytan, men innerst inne.

Talister

Om det gör en till en usel person att man inte gillar att bli störd medan man håller på med något så är jag arketypen för usel. Men jag känner mig rätt normal ändå.
Det var ju inte som att du visste vad som skulle tas upp. Och även om det är både sorgligt och förjävligt att en så ung människa dör kan du liksom inte ana det innan du vet.

2013-11-26 11:22:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-11-17
Antal texter
13
Övrigt
Valspråk