Spridda skurar

Corn 2013-11-21 13:40 (3 kommentarer)
Okej. Nu är det så längesen min mage mådde uselt att jag har glömt hur det känns, hur jag dealar med det. Tills nu. Efter en lång konstig höst full av jobbstrul och jobbglädje och positiva besked blandat med orolig stämning, kombinerat med att jag har ätit skitdåligt och inte rört på mig, så är magen paj igen.
Och jag googlar "obehag under revbenet" och får upp att det är galla och det är lever och det är allt möjligt strul och så måste jag gå hem på lunchen och grina. Jag är en orolig själ. Jag är därtill bra på att googla.
Jag har en konstig känsla där. Som en boll som ligger under högra revbenskanten. Eller en platta. Det gör inte ont. Bara konstigt.
Och som sagt. Jag tänker FETTLEVER! Det är alla cheez balls fel!
Men nästa tanke är att det nog bara är vanlig magkatarr. Jag har ju ont i magen också. Den knorrar och låter och piper nästan varje dag. Jag har halsbränna. Alla symtom.

Ändå tänker oroshjärnan: förstorad lever! Gallinflammation! (Och, förstås CANCER!)

Äsch. Denna oroliga själ. Och denna nedgångna kropp.
Jag tror att jag börjar med att försöka få styrning på maten. Och kanske någon omeprazol till det. Sova lite. Och försöka ta det lugnt.

Utöver detta strul så har jag fått löneförhöjning. Och ett roligt stipendium som kommer ta mig utomlands i vår. Hurra för det!

Tinto

Min mage krånglar också när det blir för mycket. Men kolla upp din på vårdcentralen, det är skönt att få besked och slippa grubbla på vad det är.

2013-11-21 14:43:32

tori

Kram!

2013-11-21 20:03:55

Pocksigen

Kram. Den där oron, kompis. Vad ska vi göra med våra troll?

2013-11-22 22:32:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.