Faan

Talister 2013-11-10 16:57 (1 kommentar)
Jag vet ju att hon inte gillar poly-tanken. Jag vet ju att hon inte är intresserad av att lära känna annan partner än maken. Jag vet ju det. Ändå trodde jag att hennes motvilja mot konceptet skulle få sig en stukning när det nu handlade om att jag blev ihop med en av hennes vänner. Hon gillar M, har haft en vänskap med honom som åtminstone för honom har varit viktig. Ändå låtsas hon som om detta inte var viktigt eller stort i våra liv.

M kom hem idag efter att ha träffat henne. Han konstaterade "Det känns som att E inte är med på tåget" och jag hör sorgen bakom orden. Det känns inte bra. E och hennes make är dem vi valt att ta hand om våra barn om något händer oss.

Dags att tänka om tror jag. Och det gör mig ledsen. Att min vän inte kan acceptera och respektera de val vi gör för våran del utan att låtsas som om det valet inte fanns... Aja, det gör ont.

kicko

Ok att man inte sympatiserar med allt ens vänner gör, men att bara ignorera en så stor grej rakt av..? Nä, det är rent ohyfs! Konfrontera henne med det? Det känns ju ändå som en lite annan grej när det handlar om relationer ens vänner emellan än att ignorera en person man inte har nån relation med själv tycker jag...
Om inte annat snubblar hon säkert på sina egna fötter förr eller senare om hon fortsätter gå med näsan i vädret. Bah!

2013-11-10 20:20:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-08-28
Antal texter
31
Övrigt
Valspråk