That's why I hold with all I have

eeee 2013-10-09 21:11 (2 kommentarer)
Jag känner mig ganska ofta rätt käck nu för tiden. Pigg och glad liksom. Mitt träningsställe har utan tvekan sort of räddat livet på mig, även om det ligger knöligt långt bort och det inte går att få tid ens nästan så ofta som jag vill. Stark och vacker och härligt full av liv blir man av att stånka och stöna och lufta tungt och typ klättra runt och hänga i ringer och sånt.

Men det gör ju inte ALLT lätt förstås. Idag kände jag höstirritationen komma smygande; blev störd av små kommentarer, kom ur fokus under en lektion, blev irriterad på kollegan som har en Bra Plan och är ung (eh, äldre än jag men...) och full av liv och idéer medan jag är trött och inte vill riktigt.

När jag klev på tåget hem satt väskan i vägen för hörlursladden och jackan av och stön och pust och plånbok fram och telefon ner och hela tiden lite ont i ryggen och resan tar en eeeeevighet och mitt DVD-fack är trasigt och internet fungerar inte på halva sträckan och internet är töntigt och tråkigt ändå.

Läser typ bara träningsbloggar, avskyvärt! Alla där är pigga och käcka och glada och yogar till förbannelse och sen blir de deppiga och tar det lugnt istället för att träna och sen börjar de om med sin hysteri och sen blir de deppiga och se ovan re: jag verkar vara typ exakt likadan?

Förutom att jag inte slutar träna. Aldrig. NÄVER. Men hur folk orkar träna utan att ha ett ställe som mitt ställe att gå till, det fattar jag inte? Det är som när folk löptränade frivilligt när jag var ung och höll på med en löpsport och jag fattade inte varför. Hur ORKADE DE när de inte var tvungna? Jag behöver fasta ramar och lagom tvång.

In other news: jag har förlorat den lilla stolthet jag har osv. Helt utelämnad åt min skam.

Sheela

Äh, vilken skam?

Jag tränar ju själv, på gym (fortfarande lite rädd för CF, som du vet), och tycker att det är häftigt att jag kommer iväg. För jag är ju inte tvungen, egentligen. Det är ju bara det att jag tycker att det är så kul. Och så är det ju för dig också, visst? Sen råkar det ju vara så att du tränar med andra, men det är ju inte för att de andra CF:arna står med piska. (Eller ni kanske sysslar med sånt? :P)

2013-10-10 09:27:19

eeee

Ja den där skammen hade inte alls med träningen att göra, den är en helt annan grej :)

Ja absolut, jag gör det ju för att det är kul (och dyrt;)) och för endorfinerna efteråt och härliga känslan under tiden. Inga piskor där inte :) fast det är klart, eftersom det är en slags tävling varje gång blir det ju lite piskmoment (den inre piskan).

Om jag gick ensam på gym skulle jag tråkas ihjäl efter trettio sekunder, gäspa och gå hem (jag vet, jag har försökt)

2013-10-10 11:05:12


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk