bra-listan

alvis 2013-09-17 20:54 (3 kommentarer)
Sånt som är bra just nu:

- Inskolningen har gått så bra! Lilla A verkar stortrivas och jag känner ingen oro över att ha henne där. Första dagen jag lämnade grät hon visserligen så hjärtskärande vid lämningen att jag själv grät en skvätt medan jag gick därifrån - men nu går hon glatt in i leken när hon kommer och verkar helnöjd vid hämtningen. Och vi har ännu inte behövt vabba...(peppar peppar..)

- Den lediga tiden med lilla A! Vi har delat upp det så vi har två dagar var i veckan då man ansvarar för hämtning och det är sjukt mysigt att åka från jobbet efter lunch och möta en glad tjej som jag får tillbringa eftermiddagen med. Jag har ju mer tid med henne nu än tidigare! Det känns också som att den här uppdelningen där vi har lika mycket tid med henne var kommer göra oss mer jämställda och mig mindre bitterfittig.

- Jag sprang 5 kilometer på (precis) under en halvtimme i kväll! För några veckor sedan sprang jag en mil för första gången ever, men då sprang jag så sjukt långsamt så det var faktiskt jobbigare idag då jag fick kämpa med att hålla uppe tempot. Sen jag började springa någotsånär regelbundet har jag varit så glad att jag faktiskt gillar det att jag låtit mig själv springa/lunka precis hur långsamt som helst. Så nu får jag jobba på att få upp farten.

- Jag har även köpt praktiska och fina grejer till mig själv idag och lagat en god middag.

Alltså, just nu är mycket på plus.

ikapiika

yay!

2013-09-17 22:11:10

Princess

:)

2013-09-17 22:13:34

Jazzie

Härligt!

2013-09-18 13:08:07


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk