Höstvarmt på balkongen

eeee 2013-09-14 08:35 (inga kommentarer)
Helg och lördag och inga planer, förutom en kompisdejt. Jag dricker kaffe och äter ägg på balkongen som doftar höst och som har en sol som fortfarande värmer. Det känns som gryning nu halv nio på morgonen och jag är mild som en vind inombords.

Längtar efter att jobba ordentligt, att verkligen planera och strukturera och göra något bra i en kurs som jag släpat efter i. Längtar efter att fortsätta skriva på min roman som det aldrig blir något av, längtar efter att fotografera, läsa böcker, se filmer och tv-serier, klara nya nivåer på tv-spel och slå tidsrekord på mil och lyftrekord med skivstång. The usual höst-mode alltså, då allt känns möjligt och roligt.

Jag ska gräva ner mig i mina "undanstoppade kläder"-påsar och se om något kanske passar ändå innan jag ger bort. Jag ska vrida på sängen för att få annan luft i rummet och jag ska jobba lite och träna lite.

Igår ringde först chef 1 med tråkiga nyheter och sen chef 2 med en påminnelse. Chef 1 berättade om ett mail hen fått som handlade om mig men som inte skickats till mig. Det sårade mig och jag fick ägna några timmar åt att bearbeta det. Idag känns det som det kvittar (men det finns en liten oros-tagg kvar, över något annat egentligen men som är kopplat dit).

Så när chef 2 ringde var jag rätt uppstressad men det gällde bara ett dokument som jag glömt skicka.

Måste bli bättre på att släppa jobbet under helgen, det har snurrat för mycket på sistone. Nästa vecka ska jag även avgifta mig själv fullständigt från allt socialt och härligt och flirtigt. Släpp, släpp, släpp.

Fler saker jag vill göra idag: baka! Vill baka världens godaste kaka, något jag aldrig bakat förut. *googlar*

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk