skriva lite kanske??

ikapiika 2013-08-26 18:30 (inga kommentarer)
Massa små inlägg har aldrig blivit skrivna som det där om vår fantastiska fjällresa med härligt väder, massor av älgar, uppfiskade Harrar (som enligt barnen faktiskt var god) enorma mängder bär och mysiga vandringar. Mamsen, MissT, hundS och jag gjorde en tvådagarstur med tältning och allt. Lagom mycket strapats då jag blev tydligt varse hur sur och grinig dottern är om hon behöver kaka och hur glad hon blir så fort hon får kaka.

Eller det där om sagobröllopet på Haga slott som vi var på sen, eller jo... det skrev jag lite om ändå.

Men min och makens barnfria vecka, då vi passade på att göra ALLT som vi tänkt göra hela våren men inte hunnit har inte beskrivits. Biobesök, långlöpningar tillsammans, resturangbesök på "lyxkrog" och fredagsafterwork hann vi med men då var schemat nästan pressat. Veckan kulminerade med att vi fick hämta soffornas soffa som är stor nog att rymma familjen plus massa vänner och ser måttbeställd ut i TV-rummet.

En annan story är att Gabos klasskamrat med familj flyttat in i grannhuset och det ska bli väldigt intressant att se hur det kommer att arta sig. Gabo, som hitintills främst lekt med lugna killar eller galna tjejkompisar har nu en minst lika vild kille att förhålla sig till. Mycket brottning på studsmattan vill jag lova. Föräldrarna verkar trevliga men kanske, kanske har de en annan syn på barnuppfostran än vår "Blasé-faire" (felskrivningen är med mening... för oss passar det bättre än "laisser"). Till exempel får grannpojken inte träna karate, vilket inte skulle vara något issue hos oss då maken är gammal kampsportare. Nåväl den som lever får se och ännu så länge har de bara bott här några dagar.

Vad har mer hänt. Jag har varit oooh så osugen på mitt jobb, men mot slutet på förra veckan drog det igång med lite mer meningsfulla sysslor så då känns det lite bättre och idag har det till och med varit kul.

Annars är det mer löpning och mindre shopping som gäller och det känns bra.

Nu räkningar, hurra!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk