Min vecka

Anni 2013-08-16 22:58 (inga kommentarer)
Denna veckan har varit lugnet före stormen på jobbet. Jag har haft tid att förbereda lite, tänka lite djupa tankar, skönt.

Jag hade tänkt bara ta det lugnt och softa på kvällarna eftersom jag varit så trött och haft fullt upp, men det har blivit tidernas socialaste vecka med massa kul.

Måndag var jag och bastade med bästisarna. Tisdag åkte vi till Göteborg och gick på opera på Götaplatsen med tusentals andra, onsdag handlade vi jeans, igår var vi ute och åt och firade ett födelsedagsbarn och ikväll var jag på massage och läste ut en bra bok.

Var hos sjukgymnasten med min onda rygg och fick stränga order att träna på att skaffa dubbelhaka! Jag har tydligen hållning som en sämre hösäck, med gamnacke och allt, så nu ska jag dra in hakan och tvinga alla spända muskler i nacken att töja ut sej igen. Aj! Men det hjälper. När jag gick därifrån efter första behandlingen var jag smått euforisk. Hurra, jag kan andas igen, typ.

Nåja på hela taget känner jag att jag börjar må som folk. Ska försöka hålla det här igång, göra kul saker men utan att slita ut mej.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!