tordag

.jag 2013-08-08 15:03 (1 kommentar)
men vad är det som HÄNDER med hypo egentligen, det känns som att vem jag än klickar på så kommer det upp en helt slumpmässig text. så det kanske inte är någon som kan läsa det här alls, haha.

i morse var det mulet och nästan lite kallt, så jag drog på långbyxor när jag och Y, min hundtränare, skulle ut i skogen och spåra. jaha, men vad jag fick ångra det efter att ha flängt runt vad som kändes som halva sverige efter hennes VILDDJUR. jag är ju van vid valpens spårtempo som är som en behaglig söndagspromenad, men nu höll jag på att flyta bort av svett efter att ha småjoggat mig fram över stock och sten i mina långbyxor som är jättevarma och sköna och bra att ha en kall och blåsig dag, men inte idag. sen kom åskan och regnet och det kändes skönt och välkommet.

spåret gick bra, det var evigheter sen vi körde personspår. jag VET ju att valpen kan spåra mina spår, men det gick lika bra med Y:s. vi testade även att lägga pinnar i spåret, och han markerade två av dom och det tycker jag var helt okej, för vi har inte tränat speciellt mycket på det där alls. så jag är nöjd.

jaha, men så har jag väl gått och fått borrelia då också, som slutkläm på den här semestern. fast jag känner mig inte särskilt sjuk och nu har jag ju fått penicillin, så då ska jag väl bli bra.
fast det är lite jobbigt med penicillinet för det ska tas tre gånger om dagen och antingen en timme innan man äter, eller två timmar efter, och det känns ju som ett himla pyssel, för det ska ju helst vara någorlunda jämnt fördelat över dygnet också. men det är väl i-landsproblem antar jag.

ikväll ska minsting och jag på prova-på-agility-kurs här i närheten, det ska bli kul. jag gick ju en kurs med valpen för ett par år sedan, och det var jättekul. men sen blev det tyvärr någon konflikt i klubben, sådär som det nästan alltid verkar bli i alla ideella föreningar förr eller senare, så nästan alla som höll på med agility där försvann. och dom som var kvar kändes inte speciellt roliga, om sanningen ska fram. men nu har de som lämnade klubben (som var dom jag gillade) startat ny verksamhet inte så långt härifrån, så nu blir det kanske lite mer agility på agendan. vi får se. kanske är de inte alls så trevliga längre när de nu får styra och ställa hur de vill, hahaha.

i övrigt är semestern snart slut, och det känns helt okej. inte så att jag inte hade kunnat vara ledig längre, för det hade jag. jag förstår inte folk som säger att de inte skulle sluta jobba om de blev ekonomiskt oberoende, utan ändå vill ha ett jobb "för det sociala". men det beror väl på att jag är ganska osocial och att dom inte är det. men i alla fall. det ska bli helt okej att börja jobba igen. och förhoppningsvis har det gått bra för assistenten så att det inte ligger ett ton med olösta problem och väntar mig på måndag. men den dagen den sorgen.

nu: en stillsam barfotapromenad i duggregn genom byn med destination: biblioteket.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.