semestern so far

alvis 2013-06-29 20:07 (inga kommentarer)
Jag skulle verkligen ut och springa i kväll (nu när vi är hemma i stan igen), men det regnar oavbrutet och jag är inte så träningsmotiverad att jag tar mig ut ändå. Är inte träningsmotiverad över huvud taget faktiskt. Trots att jag känner mig stolt över att jag kom igång där för några veckor sedan, men det lyckas jag visst inte hålla när semestern infinner sig. Jaja, vi får se hur det artar sig..nytt försök i morgon.

Vi har varit iväg och det har varit riktiga lyckostunder blandat med lite irritation. Ja, vi nöter ju mer på varandra när vi är lediga ihop och med en ettåring som nu åter sover dåligt blir det inte direkt lättare. Den här gången är det inte heller jag som irriterat mig över saker utan M som irriterat sig på mig och sånt som jag anser är personlighetsdrag hos mig och som jag inte ändrar på i en handvändning. Sånt är väldigt jobbigt för det känns betydligt allvarligare än lite gnäll om att det inte är städat hemma. Det får mig att känna mig så himla dålig och ledsen även om jag snart inser när vi pratar igenom det att det inte alls är en så stor grej som jag trott.
Fast det har verkligen varit en fin vecka, det har det.

Nu är vi hemma och det är också fint. Vardagsfint men ändå ledigt. Med en sjuk liten A som är extremklängig har det varit väldigt skönt att vara två vuxna hemma idag och vi har inte fått mycket gjort, men inte haft några såna intentioner heller.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk