Det här med träning

Mea 2013-06-15 17:08 (2 kommentarer)

Lika mycket som jag under långa perioder älskar min träning, lika mycket kan jag ibland verkligen hata den. Just nu är det så. Vet inte om det beror på att jag var bortrest och kom ur mina rutiner eller om jag bara är allmänt låg och seg för tillfället, men just nu vill jag verkligen inte träna. OK, promenader kan jag tänka mig men att gå till gymmet eller på något pass framkallar bara ren och skär motvilja. Var pliktskyldigast i gymmet två kvällar nu i veckan, men jag kan inte direkt påstå att det var några väl genomförda pass. Gick mest runt och var irriterad och körde omotiverat några maskiner och lyfte några hantlar, men that's it. Och idag har jag inte gjort något vettigt alls och jag sitter här och känner mig fortfarande på något sätt nyvaken (!) trots att det är många timmar sedan jag klev upp. Kanske man skulle ta en promenad ändå, om inte annat så för att vakna till?

Men det är verkligen intressant hur något som jag oftast verkligen gillar (träning) helt och hållet kan få ett annat fokus. Men, om ett tag är jag nog fast igen. Tror jag.

crackgirl

Så känner jag ofta. Testa en ny klass eller något - det hjälper ibland.

2013-06-16 04:54:57

Mea

@crackgirl - jo, ska se om jag får inspiration för någon "ny" träning. Och tids nog kommer jag gilla gymmet igen, det vet jag. Just nu vill jag typ inte anstränga mig alls. ;)

2013-06-16 15:58:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk