NY och burar

AnnA 2013-06-15 09:11 (inga kommentarer)
Lördagmorgon och bara jag och Penny är uppe. Hon är mycket piggare nu. 2:a veckan av antibiotika är avklarad, så hon har 1 vecka kvar. Trist är att hon åkt på någon ögonhistoria istället. Fast jag är inte förvånad, likadant varje gång mina hundar stått på stark antibiotika. Hittade en oöppnad tub med ögonsalva, så nu får hon ha det i en vecka. Sen hoppas jag på en pigg och frisk hund.

Vi har äntligen fått ändan ur och beställt en hundbur till bilen. En rejäl som verkar bra och den är låsbar, så man kan lämna bakluckan öppen. Det lär bli mer av den varan, då vi verkligen funnit vår grej, spår. Hon är aldrig så lycklig som när hon får fara iväg med nosen i backen efter ett spår. Till hösten blir det fortsättningskurs och över sommaren hoppas jag vi får ihop en grupp som kan spåra tillsammans.

Fast just nu sitter jag och chattar med dottern som just nu flyger över USA, på väg till NY. Sista veckan på deras rundresa är inledd. Flygresan är tydligen fylld av luftgropar och det gillas inte, varken av henne eller mig. Hoppas det går bra och att jag lyckades lugna hennes flygrädsla lite.

Idag skall bli en hemmadag med städ o trädgårdsfix. Känner för att laga riktigt god mat, det var längesen. Imorgon är vi bjudna på konfirmation, så då blir det full rulle igen.

Nu ska jag styra stegen mot perkulatorn. Kaffesuget börjar bli påträngande :)


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007