taste the whip

.jag 2013-06-14 10:58 (inga kommentarer)
idag står regnet som spön i backen, och det är ganska skönt efter den senaste tidens värmebölja. idag tar man studenten här, och det är väl lite synd om dom förstås.

idag jobbar jag bara till lunch, sedan ska jag hem till E och vi ska gemensamt bege oss till en av gymnasieskolorna och för uppvaktning av en jävelunge som jag inte ens gillar, och han gillar nog inte mig heller, men hans mamma och jag är kompisar så man får väl hålla masken. ett tag ska det väl gå bra, även om mitt tålamod med dumt folk, som fröding skulle ha sagt, är snudd på obefintligt just nu. jag vill nu särskilt betona att jag HAR en hel drös jättetrevliga kollegor som jag kommer jättebra överens med och har verkligt kul ihop med. men så finns det undantag. ni vet de här människorna som man minns från skolan, de som satt längst bak i klassrummet när de inte skolkade och stod i rökrutan, de som aldrig hade läst på läxorna och som spottade snus och la krokben och skrev HORA och KNULLA på tjejtoaletterna. de tar ju vägen någonstans, blir vuxna gudbevars, men de är inte roligare att ha att göra med när de är 50+ och är sura och bittra över sina misslyckade liv och sina tråkiga jobb och för att inte sverigedemokraterna har majoritet i riksdagen, typ. vi har ett par såna typer i produktionen och de är verkligen PEST. det är fel på precis allt och vad som än ska göras utöver det vanliga så är det någon som har hittat på det enbart för att jävlas med just dom. det är som om de tror att själva produktionsanläggningen är uppförd enbart för att straffa dom. och om någon begår ett misstag så får den personen höra det till döddagar, men om de själva skulle göra fel så finns det tusen orsaker. bland annat har de ju så jävla mycket att göra så när man ifrågasätter varför saker inte blivit gjorda eller inte gjorts på rätt sätt så är det ju inget som "ni inne på kontoret" fattar. vi har ju ingenting att göra. själva är de så överlastade med jobb att de håller på att dö, fast samtidigt har inte mer att göra än att tre gubbar kan sitta och hänga inne vid processdatorn och snacka skit halvtimmesvis i taget. och häromdagen när det var haveri och man bara kunde köra på en linje så var de ändå så fruktansvärt stressade att de absolut inte hade tid att gå in med prover till mig. fastän personalen från andra linjen inte hade någonting att göra överhuvudtaget.

GAH. ja, att folk är idioter är väl inget nytt och det är väl inget att spilla energi på egentligen. men det stör mig. jag tycker i grund och botten att det är jättebra att man har anställningstrygghet och att man inte kan få sparken hur som helst. men vissa personer skulle man bara vilja sätta en fot i röven på, för de förpestar tillvaron för alla andra.

jaja. nu är det fredag och snart slutar jag. sedan är det avslutning på sista viltspårkursen imorgon och sen på söndag ska jag jobba igen. med ovanstående glada gäng, så det blir nog en fröjd.

igår var jag och tränade med valpen för en tjej som tävlar bruks på elitnivå, som jag har tränat för nu i vår och jag känner att jag har blivit lite sugen på att testa bruks jag med, fastän jag inte har någon bruksras. fast det blir inte förrän till hösten i så fall. först ska jag tävla lite i lydnadstvåan, har anmält till några tävlingar nu i sommar. då lär det behövas hypotummar i massor, bara så ni vet.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.