men det var då väl själva FAN också

.jag 2013-06-11 20:05 (6 kommentarer)
det finns texter som ligger i systemet och pockar på att få bli skrivna, men jag blir så SJUKT jävla störd av kommentarer som den som "A" skrev till min förra text, hur "märkligt" det är att jag har sån "otur" med mina assistenter på jobbet. ja, vad MÄRKLIGT att det inte gick att jobba ihop med det fullmogna psykfallet Z som varken fackföreningar, företagshälsovård eller chefer i hög position klarade av att hantera, och som alla var överens om inte skulle få vara på en arbetsplats överhuvudtaget. och sedan så råkar nästa assistent vara en person som är rätt negativ och gnällig till sin natur, men då har det förstås med MIG att göra, det är tydligen JAG som lockar fram de här dragen hos folk. att jag inte tänkte på det när jag helt aningslöst skrev om hur tröttsamt det var att jobba med en person som bara suckar och pustar och tycker allt är döjobbigt och besvärligt hela tiden. tänkte inte på att det förmodligen är JAG som är orsaken.

end of ironi. och ja, jag vet att man inte behöver bry sig om vad folk skriver, men nu är jag en sån som råkar bry mig i alla fall.

AnnA

Fast jag har ju träffat dig ett antal gånger irl och har väldigt svårt att tro att du lockar fram de egenskaperna hos människor. Jag upplever dig som en pigg och trevlig människa. Var och en får ju tycka vad de vill, men jag vet vad jag tycker. Du är trevlig. Punkt.

2013-06-11 21:58:05

crackgirl

Jag har ju också träffat dig, och skulle ha svårt att tro att det är du som är "problemet." Och jag tycker också att det är rätt så märkligt när folk man aldrig träffat i hela sitt liv tror att de vet allt om en bara för att de läst ens texter på Hypodea (inte för att det händer så ofta för mig nuförtiden, men det inträffade titt som tätt för några år sedan).

Men så blir det väl om man utnyttjar platsen här nästan enbart för vissa delar av sitt liv och sina tankar. Jag tror att folk fattar, teoretiskt sett, att de bara ser små fragment av "the big picture" men att det i praktiken ändå är svårt att inte bilda sig en uppfattning om skribentens personlighet, livsstil, etc. Du får väl ta det som smicker att totala främlingar orkar lägga ner energi på att analysera dig så ingående.;)

2013-06-12 00:35:09

Bonita2

och jag som inte träffat dig irl, och därmed fått de där fragmenten av ditt liv har inte uppfattningen som A har. Förmodligen har A inte följt dig. Inte lärt sig läsa mellan raderna kanske. Inte förstått att det vi får läsa här är en så liten del av vad som är du, vad som hänt.
Förstår fullkomligt vad du menar. Man ska inte bry sig men likförbaskat naglar sig skiten fast. Det är svårt att lära sig att låta den rinna av obemärkt.

2013-06-12 09:18:23

.jag

@AnnA @crackgirl @Bonita2: ååh, ni är så gulliga, nu börjar jag nästan lipa. mvh instabil_68:a :-)

2013-06-12 10:24:48

M

Jag blir mer orolig över hur er rekrytering går till. Varför måste du upptäcka att folk inte fungerar alls, det kan ju varesig vara bra för den enskilde eller organisationen?

2013-06-12 13:26:40

.jag

M: vad det gäller Z så fungerade hon alldeles utmärkt i säkert 1-1½ år, hennes problem var inte precis något som framkom vid rekryteringen eller ens efter ett tag utan vi var faktiskt väldigt nöjda med henne. om en person sköter sig klanderfritt under 6 månaders provanställning och sedan ett bra tag därefter så måste man ju nästan ha kristallkula för att kunna förutspå att den personen ska drabbas av psykisk ohälsa (eller vad det nu var frågan om i Z:s fall).
den nya assistenten kommer från ett bemanningsföretag och här blev vi tyvärr tvungna att ta vad de kunde skaka fram med kort varsel, det fanns inte tid till någon rekryteringsprocess överhuvudtaget eftersom Z-historien dragit ut så länge på tiden, utan nu råkade de ha en person som hade hyfsat rätt bakgrund som kunde börja omgående och jobba hela sommaren, så vi fick helt enkelt hoppas på det bästa för det fanns inte tid till något annat. och när det nu har visat sig att hon kanske inte är rätt person för jobbet är det för sent att byta för det kommer att ta för lång tid att lära upp någon annan.

2013-06-13 06:12:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.