lunchpaus

.jag 2013-06-04 12:04 (1 kommentar)
men alltså, gud vad jag är trött. det är så mycket hela tiden. det är sjukt mycket på jobbet och det verkar bara bli värre och värre några veckor framöver nu. dessutom är det extremt rörigt och jag tycker att jag blir tvungen att lägga alldeles för mycket tid på att gå och sopa upp bara för att andra är så jävla lata och inte gör sitt. och i övrigt rullar det på. kalas för N i fredags, viltspårträning med minsting hela lördagen, spårprov för valpen i söndags (och det gick BRA!), möte med rasklubben igår. kom hem rätt sent och fick inte på långa vägar min skönhetssömn, så idag är det tungt. idag ska jag dessutom passa barnbarnen direkt efter jobbet och det är inte precis någon sinekur.

har ett dilemma. min kompis son tar studenten och jag är bjuden på hans studentfest. vi är några stycken som ALLTID har uppvaktat varandras barn, inte på födelsedagar och jular, men just på student och konfirmation och såna där grejer. och han är liksom sist ut av alla. MEN. jag tycker inte om honom. tycker han är en jävla skit, rent ut sagt. gapig och odräglig och rasistisk dessutom. vad man än diskuterar så är allting blattarnas fel, typ. och min kompis är lite blind, och det är man väl förstås, och skyller på att han är lite speciell för han har ADHD. ja, men bara för det behöver man ju inte vara med i sverigedemokraterna. ja, i alla fall så är jag inte jättesugen på att gå på hans student nästa fredag. bortsett från att han är en idiot så hade jag verkligen, verkligen behövt att bara vara hemma och ta det lugnt, för jag känner mig så stirrig och stressad och liksom URLAKAD av för mycket jobb och rörigt hemma med hantverkare och ett schema som har varit mer än lovligt späckat ett bra tag nu. men det skulle kännas så taskigt mot min kompis, som alltid har kommit på mina barns motsvarande grejer, så jag blir väl ändå tvungen att släpa mig dit. SUCK.

förhoppningsvis blir hantverkarna i alla fall klara den här veckan. FÖRHOPPNINGSVIS alltså, det är nog ingen idé att ta ut någonting i förskott. och på fredag ska jag vara ledig. FÖRHOPPNINGSVIS alltså, för nu väller det in order så det bara visslar om det. det går hyfsat bra för just vårt företag, men för koncernen som äger oss går det extremt dåligt. och på tal om det ska jag ha lönesamtal i eftermiddag, men det lär nog inte bli mer än precis vad avtalet erbjuder. åtminstone lät det så på dom i gruppen som redan har haft sina. det i kombination med den stora tröttheten efter den här vidriga såpan/soppan med Z så känner jag nästan att jag inte ORKAR ta en diskussion om min lön. jag har fått hyfsad utdelning i alla mina lönesamtal, men i år kommer jag kanske inte att vara fullt så påstridig som jag brukar. jag får se vad chefen går in med för attityd och improvisera utifrån det så löser det sig säkert.


och så måste jag ringa jobbiga samtal och etablera kontakter och NÄTVERKA i en massa sammanhang. orkar inte sånt, fan vad jag bara vill ligga på soffan och kolla på "skilda världar" eller nåt annat hjärndött just nu.

AnnA

Tror jag hade velat ligga brevid :) Vill bara vara ledig och lata mig. Känns som vi stressar ihjäl oss. Vi ska vara lediga på fredag, men svågern fyller 50 på lördag och hade ingen att hjälpa till med resa tält och hämta möbler till sådär en 50 pers..

2013-06-04 14:29:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.