passar på..

alvis 2013-05-25 22:05 (inga kommentarer)
Bara för att jag för en gångs skull sitter vid datorn och kan skriva ett riktigt inlägg. Känner mig stark och duktig som varit ute och sprungit trots att jag själv somnade under nattningen av lilla A. Det var ljuvligt ute, och lördagkväll som det är sitter folk överallt och picknickar och förfestar. Jaja, då känner man ju sig extra hurtig när man lunkar förbi. Livet som småbarnsmamma, träna när andra festar. Inte för att jag brukar träna, alls längre faktiskt, och därav den starka duktighetskänslan idag.

Annars har det varit en fin dag. Men periodvis är jag lite sur, mest på att inget blir gjort här hemma (same same..). Nu har jag börjat störa mig på att jag inte tycker att M gör så mycket hushållsarbete som jag skulle önska. Det är fånigt, för han GÖR saker och han blir ledsen när jag lite buttert påpekar något för jag VET VÄL att man inte hinner så mycket på dagarna som föräldraledig. Och det vet jag ju, men ändå. När jag var hemma störde jag mig på att jag inte hann och tänkte att det skulle bli bättre när jag började jobba för då slapp jag vara i det ostädade hemmet på dagarna. Men nu är det som om helgen inte börjar förrän vi har städat och därför blir jag irriterad när det inte prioriteras annat än i mitt huvud. Och egentligen överdriver jag nog lite, men vi prioriterar lite olika saker vad gäller städning även om vi båda är rätt så ordningssamma.

Jaja, nu är det städat (han gjorde allt medan jag promenerade med A:et) och jag har mest njutit av en varm och solig försommardag med utslagna syréner.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk