en bra dag på det stora hela taget

alvis 2013-05-09 21:53 (1 kommentar)
Idag har vi varit ganska så effektiva och duktiga. Städat, fixat på uteplatsen, plockat undan grejer och tränat. Nu när jag sitter här fysiskt utmattad efter en härlig kvällslöptur (haha, att kalla det löpning är ett skämt men det låter finare än typ lunkande) känns det som en jättebra dag men i förmiddags skulle jag inte ha sagt detsamma.

Vi började dagen med ett jobbigt bråk, om en struntsak men som växte sig större som vanligt. Sen hade jag svårt att släppa det trots att vi blev vänner igen efter bara en liten stund. Vill inte bråka, vill inte ha konflikter även om de är relativt få, vill bara vara sams och ha det bra och inte gå runt och vara irriterad och/eller ledsen. Försökte släppa, fokusera på dagens bestyr, och det gick bättre. Till slut så pass bra att det blev en helfin dag av det hela.

Nu är jag mest av allt sugen på shopping. Känslan av att jag absolut inte har någonting att ha på mig har nämligen också legat och gnagt i mig hela dagen nu när våren kommit. Det är ju inte sant, men det känns verkligen så. Vill jag ha på mig svarta strumpbyxor så självklart är det ett hål på tån, slänger jag på mig en skön t-shirt är den noppig och med en fettfläck som vägrar gå bort. Jag är så långt ifrån vårfräsch man kan komma, håret är dessutom risigt och jag kan aldrig ha halsband eller örhängen för det är en liten en som drar sönder sånt. En mycket älskad liten en dock, men ibland önskar jag bara att jag hade tid och ro att kunna ägna mig lite åt mig själv.

Lisaviolax

Hög igenkänning.. mina fina halsband hänger där på en krok & när jag ger mig iväg hemifrån, ut på äventyr (för sällan) & de äntligen får komma med, då känner jag verkligen att: hallå, här är ju jag! det är ju såhär det ska va (eller se ut, men det är så mkt en känsla).

2013-05-15 22:28:24


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk