så är det nu

.jag 2013-04-24 08:26 (2 kommentarer)
jaha, det ser ut som att Z-såpan är inne på upploppet nu, fast än är det förstås för tidigt att ropa hej. men tydligen har de lyckats formulera det här uppsägningskontraktet så att det ligger i hennes eget intresse att skriva på så fort som möjligt efter att hennes sjukskrivning gått ut. vilket den gör idag. så förhoppningsvis imorgon då. och sen är det bara för henne att packa ihop sina grejer, lämna in nycklarna och SEDAN SLIPPER VI HENNE. men jag tar inte ut något i förskott förrän det där kontraktet är påskrivet och klart.

L och M är på tjänsteresa hela denna veckan och Z-chefen stack igår eftermiddag och är inte tillbaks förrän tidigast fredag. förhoppningsvis går Z raka vägen upp till "personalansvarig", som är den som håller i pappersexercisen. men för säkerhets skull hade Z-chefen och "personalansvarig" igår kommit överens att OM Z bara skulle dyka upp här i våra lokaler, då skulle jag ringa PA och så skulle hon komma ner omedelbart, så att jag "skulle känna mig trygg". haha, det var ju lite gulligt ändå.

och så bemanningsföretaget då. deras kandidat var en kvinna i 55-60-årsåldern som jag inte riktigt vet vad jag ska tycka om. förfärligt nervös var hon i alla fall, men det kan man väl i och för sig ha förståelse för. jag tyckte väl kanske inte vi klickade sådär ENORMT, men å andra sidan så tyckte jag ju att Z och jag klickade så himla bra omedelbart, för det GJORDE vi i början, tro det eller ej. herregud vad vi var nöjda med att ha anställt henne, och vad ROLIGT vi hade. ett tag i alla fall. svårt att tänka sig nu. kan inte låta bli att dra paralleller med psykopat-H som var/är (antar jag) så ENORMT trevlig och rolig och socialt välanpassad och hjälpsam och omtänksam och förstående, och som alla, inklusive jag, fullkomligt avgudade och ville hänga med varje ledig stund.
och så finns det en sida till. som är precis tvärtom.
och det är väl ingen riksnyhet att psykopater/sociopater är välkända för att manipulera sin omgivning. alla på jobbet känner sig ju blåsta, inte bara jag. det är ju alltid en tröst när man sitter och undrar hur FAN det kunde bli så här. igen, typ.


så även om det inte klickade med bemanningsföretagets kandidat så kan det ju knappast bli värre. och herregud, hon ska vara min assistent nu över sommaren, inte albert einstein. klart hon ska få en chans. dessutom kunde hon börja redan nästa vecka och hade inga problem med att jobba hela sommaren, vilket är ytterligare ett plus. jag har ju annars flera gånger fått anpassa min semester efter när min SEMESTERVIKARIE vill vara ledig. vet inte om jag har missuppfattat något, men när jag har jobbat som semestervikarie hade man ingen ledighet alls. fast detta var ju när puckochefen var chef, och det är hon ju tack och lov inte längre. som sagt, allt kan väl bara bli till det bättre.

nu: jobbajobbajobba.



Anni

Hoppas det ska funka med nya assistenten! Men som du säjer - det kan inte bli värre. Förhoppningsvis växer hon i längden.

2013-04-24 19:07:53

Bonita2

tummar!

2013-04-24 19:39:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.