körvel

ikapiika 2013-04-13 10:44 (2 kommentarer)
Min kör ska ha konsert i eftermiddag och jag har inte varit på de 3(!) senaste repen av olika jobbrelaterade anledningar. Jag kan 70% av repertoaren hyffsat eftersom vi uppträtt med den i andra sammanhang, 10% har jag aldrig sjungit tidigare men den verkar lätt och sen har vi då 20%, Bachs jättefina "Lobet den Herrn", som jag verkligen inte kan. Jag har aldrig varit med på någon genomgång och det är för mig helt enkelt skitsvår. Jag sitter och tragglar med någon midivariant på nätet men det går inte direkt framåt. Jag är dessutom aptrött och har huvudvärk.

En del av mig tycker så klart att det vore jättekul att åka iväg och sjunga i eftermiddag, Bachmotetterena jag kan är vackra och roliga att sjunga och det vore otroligt roligt att KUNNA "lobet" också eftersom den är så fin. Men det känns inte så kul att känna sig tvungen att stå och mima en del av konserten.

På grund av veckans jobbbörda känns en eftermiddag i soffan som ett lockande alternativ. Men jag vet att jag då skulle känna mig som en svikare.

Åh vad bra det hade varit om konserten hade kunnat vara nästa helg istället...

Anni

Sitter och lyssnar på Lobet på youtube. Den är verkligen jättefin men verkar rätt svår...

2013-04-13 10:47:21

ikapiika

Jag pratade precis med en stämkollega och hon sa att de kan den bra, så det känns betryggande... jag åker nog dit i alla fall enligt mottot att det är bättre att göra saker.

2013-04-13 11:01:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk