orsak och verkan

sodanismo 2013-03-25 10:20 (1 kommentar)
så är jag då inskriven i pms/pmdd-forskningsprojektet. ska bli spännande. varje dag ska jag via en liten app i telefonen svara på frågor av typen "känner du dig otillräcklig?" "känner du att allt går dig emot" och liknande på samma tema. och det är ju spännande. men så är det det där med orsak och verkan.
vissa dagar nu känns det tungt och jävligt alldeles oavsett hormonstatus. tillexempel de dagar då det krävs att jag har kontakt med arbetsförmedlingen. vilket jävla skämt till myndighet. oklart, otydligt, olika besked beroende på vilken person man för tillfället pratar med. dålig svenska. känslan varje dag man har varit tvungen att vara i kontakt med dem är ju ungefär som att slå huvudet i väggen och sen lägga sig under vatten och hålla andan så länge som möjligt. poänglöst, själsdödande.

men det finns ju ingen liten förklarande ruta i appen för det. att jag känner mig tokdeppig för att jag tvångskommunicerat med idioter just den dagen. så ja. jag får helt enkelt bortse från de där yttre faktorerna och bara be till någon högre makt att jag FÅR ETT JÄVLA JOBB SNART. så att svaren faktiskt blir lite mer rätt. så att säga.

Mea

<3

2013-03-25 15:30:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk