mmmnaaargh

sodanismo 2013-03-22 09:22 (2 kommentarer)
alltså pms från helvete har gett vika för en dag med värsta mensvärken på ÅR men även det har gått över och en jävla tur är väl det när jag efter att fyra (4) gånger i mail till arbetsförmedlingen ställt frågan om det krävs att jag rent fysiskt kommer DIT för kontakt eller om det räcker med kontakt via mail/telefon inte fått svar och därför ringer. och det tar ett 12 minuter långt samtal fyllt av klyschor och idiotier för att få höra att nej, det behövs inte. det räcker med den kontakt vi haft på mail. men SÄG DET DÅ. till exempel som svar på den fråga jag ställde i mail nr1, 2,3 och 4.

och don't get me started om att börja söka även okvalificerade jobb. att bredda mitt jobbsökande. asså jag har inget emot att bredda mitt jobbsökande men att nån som har den utbildning jag har och det cv jag har skulle få ett okvalificerat jobb är...hyfsat osannolikt. det enda det medför är att jag måste lägga tid på värdelösa ansökningar, och de som rekryterar får ännu fler poänglösa ansökningar att sortera igenom. bredda mitt sökande? absolut, men samma där. söker jag jobb som jag vet att jag skulle klara men som inte mitt cv visar erfarenhet av så hamnar vi ju i samma läge igen. frustrationen just nu: STOR.

jag fortsätter väl fila på den senaste ansökningen dårå, och väntar på papper i brevlådan.

är det någon som skulle behöva anställa en kommunikatör så är det fan arbetsförmedlingen. grundkurs 1A - svara för fan på raka frågor.

AnnA

Jag är så tacksam att jag, åtminstone för tillfället, sluppit kastas in i den fars som verkar pågå på af. Trots listor hit och dit under konkursen och uppsägningstiden, lyckas de inte kommunicera med varandra alls. Vi som blivit återanställda i företaget får brev hem att vi ska kontakta dem. Och jag fick samtal häromdagen om ett jobb de tyckte jag skulle söka?! Ja men, jag har ju för sjutton både ringt och mailat 3 olika personer vem som fick anställning igen. Bara stryk oss ur registret för bövelen.

2013-03-23 06:49:10

sodanismo

@AnnA: ja, det är helt otroligt. en säger en sak, en annan säger en annan, en av mina handläggare slutar och jag får en ny utan att jag informeras. mail är ok, mail är inte ok. det är en total jävla röra och jag förstår varken hur det kan vara så dåligt organiserat och så dåligt kommunicerat.

2013-03-23 16:52:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk