plus och minus

alvis 2013-02-10 21:10 (inga kommentarer)
Sånt som är bra just nu är att jag äntligen är frisk och har energi, att jag har fått tillbaka läslusten och plöjer Knausgård så fort jag får möjlighet, att jag har en fin familj som oftast gör mig glad, att vår lilla har börjat pussas och kramas och blivit gosig, att det finns mycket att se fram emot under våren.

Och det som känns jobbigt är att jag snart börjar jobba, ja det känns jobbigare och jobbigare ju närmare det kommer. Något annat som är jobbigt är att jag och M ständigt återkommer till samma destruktiva konflikter vad gäller vissa saker i vårt liv och det är som om vi inte kan lära oss att förhålla oss på nya sätt i relation till detta. Det blir ju för det mesta bra ändå, men jag tycker det lite för ofta blir lite för jobbigt för oss båda i onödan. Sömnen är också något som är jobbigt, det blir visst aldrig riktigt bra och det där med att sova en hel natt är något jag fortfarande väntar på och ser fram emot...

I kväll äter jag sura karameller som fräter sönder gommen och bakar semmelbullar. I morgon är det måndag, jag gillar måndagarna. Det kommer jag inte säga sen när det är arbetsdags.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk