Arbeten

Lisasan 2013-02-05 22:47 (inga kommentarer)
Gårdagens jobbintervju gick sådär. Jag blir ju alltid så jäkla nervös, så intrycket jag gav var väl inte det bästa gissar jag. Dessutom var det en drös andra som skulle intervjuas. Så det är väldigt låg chans, och en populär arbetsplats.

Så igår kväll sökte jag ett jobb till. Idag på förmiddagen ringde det och jag fick förfrågan om att komma på intervju. Snacka om snabba ryck! Känns väl som att jag har större chans på det jobbet, och jag gissar att det är få sökanden (därav den snabba återkopplingen på min ansökan).

Vi får se. Sen har jag sökt ytterligare ett arbete, som var hos en helt otippad arbetsgivare. Statligt och tryggt, spännande värre. Men det är nog som med förstnämnda jobb, många som söker och populär arbetsgivare, gissar jag.

Jaja, man kan ju bara försöka. Jag ska tänka ut något riktigt syrligt och tvetydigt att säga till värsta räpan den dagen jag faktiskt kommer från stället jag är på nu.

Sen måste jag ju säga att det är en riktigt idiotisk timing att börja söka jobb när man är sjukskriven på deltid. Men vad fasen, jag lär mig kanske något på att gå på intervjuer i alla fall!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may