Älskade, jävla hora #28

Elaine 2012-12-13 21:16 (1 kommentar)
Det var en katastrof att byta från medelstora konsultbolaget till stora jättetillverkaren. Över en natt gick jag från att vara drottningen som reste världen runt och rattade det mesta till att vara ett anställningsnummer med en placering i en specifik korridor. Min erfarenhet var inte det minsta efterfrågad och man fnyste lite överlägset som svar till vart enda förändringsförslag. Hybris var ordet för vad stora jättetillverkaren hade drabbats av efter ett par år av medvind och nykomlingar göre sig icke besvär att ha en åsikt oavsett bakgrund. Omställningen var påfrestande och förvirringen var total. Jag gjorde något desperat försök att byta tjänst internt, men insåg ganska snart att det var uppenbart att den enda utvägen var att byta jobb.

Samtidigt sökte han jobb för glatta livet men fick inget napp. Om jag varit drottningen så var han definitivt kungen. Men över allt möttes han av kalla handen och stängda dörrar

Att jag inte var en hejare på kärlek var en insikt jag förlikat mig med sen länge. Men att dessutom vara en loser på jobbet var en ny upplevelse. Självkänslan hade väl aldrig varit på topp men nu började även självförtroendet tryta för oss båda. Vi var losers och det gjorde ont.



Anni

Hur ska detta gå....?

2012-12-14 22:58:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-06-22
Antal texter
147
Övrigt
Valspråk