lite snabbt bara

.jag 2012-12-07 08:22 (1 kommentar)
i morse när jag öppnade ytterdörren så vräkte snön ner. jag var lite oförberedd på det, för på väderleksrapporten hade de sagt att det skulle bli kallt men uppehåll. men vädret tyckte uppenbarligen annorlunda. så det blev till att puttra till jobbet i 40 km/h. JA, jag kör så långsamt när det är kolsvart ute och flingor stora som dasslock bara yr så man knappt ser var vägen börjar och slutar någonstans. fattar inte att folk kan reta sig på att man tar det lugnt och liksom anpassar sig efter omständigheterna, jag tycker det är hundra gånger värre med dom som kör som om det vore sommar.
i alla fall, jag kom ju fram till slut. idag blir nog en ganska lugn dag på jobbet, ska avsluta ett par mindre projekt och skriva några rapporter. sedan har det förhoppningsvis slutat snöa när jag ska hem igen och sedan är det helg. och sedan är det bara två veckor kvar till julledigheten. YES.

Moot

Om alla var lika ordentliga som du så skulle inte folk behöva dö i trafiken. På sin höjd glider man ner i ett dike men man dör nog inte. Jag förstår inte varför folk ska köra som idioter :-((((

2012-12-07 16:25:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.