Bonjouuuuur

Moot 2012-12-04 09:00 (3 kommentarer)
Tillbaka från Parisresan. Jag var osäker på vad jag skulle tycka om Paris... och domen är "en smygande nyfiken kärlek".... Men ohhh vilka vackra stora byggnader och vi mötte inte en otrevlig fransman. Alla var så rara! Haha de hade inte en chans - jag mötte alla med ett stort leende och ett "Hiiiii - how are youuuu?" Jag har bara fått en övergripande känsla för stan och nu vill jag tillbaka och gå ner mer på djupet....

Vilka juldekorationer föresten!!! Sverige ligger i lä haha.. ja alla ställen jag har varit på ligger i lä. Det var mäktigt utan att vara tacky!!!

Annars ligger den där stressbollen kvar i bröstet... så fort jag blir minsta stressad eller måste ta ett beslut så gör det ont. jag jobbar på det. Jag rensar kalendern. jag måste avboka flera roliga saker och jag kommer att såra folk på köpet men jag måste! Det här håller inte!!

Princess

Ååååh Paris! Staden som växer mer och mer för varje gång man är där! Jag har varit där 6 gånger och vill bara tillbaka, det är förstahandsvalet vid allt snack om weekendresor, oavsett vilka städer som diskuteras!

2012-12-04 11:57:53

Pocks

Spännande, jag är också nyfiken på stan: och du, du gör rätt, du måste göra så - det är oundvikligt. Och även om folk blir sårade i sekunden så måste du vara rädd om dig också. Alla som känenr dig vet att du är en människa som bryr dig och sätter omvärlden på väldigt hög prio. Men moot behöver också prio. Var rädd om dig, vila, spräng bollen. Människorna kommer att vara kvar. Och är det någon som faller bort så var det kanske så det måste bli. Kram!

2012-12-04 12:31:07

Mea

Låter härligt med Paris! Jag har aldrig varit där förutom att jag bytt fly på flygplatsen där.
Det låter också bra att du rensar i kalendern! Din kropp (och själ) kommer att tacka dig genom att må bra. <3

2012-12-04 16:04:45


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!