Panikångest

Moot 2012-11-28 12:04 (7 kommentarer)
Usch det är hemskt. Den där smärtan i bröstet och oroskänslan. Jag vet att jag inte är ensam om att ha det mycket nu när det börjar dra ihop sig till jul men jag orkar inte. Jag är ARG att det är så mycket nu när jag bara vill sitta hemma och mysa. De få kvällar jag kan sitta hemma så kan jag inte slappna av och så kommer panikångesten smygande och krampen i bröstet och mer oro på det och så är karusellen igång.

Nu tar jag ett djupt andetag och slänger mig in i galenskapen:

Idag drar jag till Västerås för event ikväll och möten imorgon.
Fredag åker jag till Paris med systra mi till söndag (det ser jag dock FRAM emot).
Måndag morgon flyger jag ner till Malmö över dagen
Onsdag kvällsevent med jobbet
Torsdag till Malmö igen över dagen
Fredag... tvätta?
Lördag och söndag ner till Malmö för julfest (motvilligt men är ditkommenderad)
Tisdag julbord
Onsdag luciagrej på kvällen
Fredag middag med vänner
Lördag och söndag till Västerås för 40 års fest

Sen är vi inne på sista veckan innan julafton och även där fullt med jobbjulbord och jox. NÄR mina vänner... NÄR ska man få julmysa? Jag vet inte vad jag ska avboka? Vad KAN man avboka? Inte jobbgrejerna... det får jag inte. Men jag pallar snart inte längre. Är livrädd när jag går och lägger mig för det känns som om hjärtat inte kommer klara av natten för det gör så ont och jag är så stressad :-(

Nej dags att ta sig hem genom regnet då för att packa väskan för Vässan och Paris.

Over and out!

crackgirl

Lämna in tvätten på tvätteri och skippa julfesten i Malmö? Jag hatar att ha späckade scheman som ditt och rensar fritt om det blir för mycket, inte för att jag vill julmysa (wink wink) men för att jag blir helt vansinnig om jag inte får vara ensam ibland.

2012-11-28 13:26:48

Anni

Sjukskriv dej! Innan du går in i väggen med en duns! Seriöst tjejen, det här låter inte bra.

2012-11-28 17:19:28

Anni

Och en sak till - det går att julmysa efter jul oxå - karusellen tvärnitar på julafton och sen är det oftast inte mer måsten. Och då är det ju bra om du har lite ork kvar att njuta med...

2012-11-28 17:20:53

-Peppar-

Vännen, när man börjar få såna symtom är man faktiskt en aning illa ute. I en sån situation finns det ingenting, INGENTING, som är viktigare än att bromsa. Jag bromsade inte, och det betalar jag fortfarande, 4,5 år senare, väldigt dyrt för varje dag. Det är den dyraste läxa jag nånsin har lärt mig. Jag önskar att du, rara fina, lyssnar på oss som redan har gjort misstaget att tro att jobbet är viktigare än hälsan.

2012-11-28 20:03:08

-Peppar-

Fast nej - att du skulle TRO att jobbet är viktigare än hälsan tar jag självklart tillbaka. Att man trots att man vet hur man egentligen bör prioritera LÅTER jobbet vara viktigare är ju dock lätt hänt.

2012-11-28 20:05:28

Moot?

@Crackgirl: hihi det tar längre tid att böka med tvätten till ett tvätteri och hämta här i Stockholm ;-). Men tanken är god. Angående resten... se mail ;-)

@Anni: så illa är det inte ;-)..haha och jo nog ska jag slappa i mellandagarna.. men julmysa ska man göra INNAN jul!!!

@Peppar: jo jag vet... det var därför jag hade tackat nej till julfesten.. mer om detta senare när den är över... jag hade inget val - tro mig för då hade den varit galet bortprioriterad!!!!

KRAM till er alla för peppande ord! Jag försöker ta en dag i taget och inte hetsa upp mig. Det är igentligen inte schemat i sig som är övermäktigt utan det är mitt behov av att få bara vara i December och juletid... jag vill ha ALL tid för mig själv ;-)

2012-11-29 09:35:18

Anitan!

Blir stressad bara av att läsa detta... hoppas på ett julmirakel, att en liten ängel uppenbarar sig och ger dig en extra, helt blank vecka!

2012-11-29 10:10:02


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!